Cloudpillo winnaar PayPal Beste Starter Award

Categorie
Gepubliceerd op: 19 april 2023
Bijgewerkt op: 19 april 2023
Geschreven door
Cloudpillo 800 X 400

Cloudpillo, gericht op het aanbieden van een naar eigen wens slaapervaring, ging tijdens het Shopping Awards gala er met de PayPal Beste Starter Award van door. We spreken Lars van der Wijst, mede- eigenaar van Cloudpillo over het bedrijf en over hoe zij er met de Award van door wisten te gaan.

Cloudpillo, wat doen ze?

Met een enorme kriebel voor het ondernemen begreep Lars al snel het spelletje van online adverteren. Direct na het afronden van de HAVO zag Lars meerdere kansen in de beddengoed branche: “Het viel mij op dat het online marketing spelletje in de beddengoed branche nog niet goed werd toegepast. De grotere bedrijven hanteren een strategie gericht op een grote commercial, met Cloudpillo wilde we ons gaan richten op meer en kleinere video’s, zodat we telkens vanuit een andere invalshoek zichtbaar zijn bij onze consument”, aldus Lars.

Cloudpillo dat in februari 2021 gestart is met alleen op maat gemaakte hoofdkussens, verkoopt nu ook boxsprings, matrassen, dekbedden en alle andere benodigdheden voor een geweldige nachtrust. Het bedrijf telt nu 18 medewerkers en is nog lang niet uitgegroeid: “We willen met ons hoofdkussen ook een serieuze omzet neer gaan zetten op de Duitse markt en hebben nog volop plannen wat betreft duurzaamheid. Onze kussens worden momenteel al gemaakt met het materiaal wat overblijft uit het productieproces van matrassen. In de toekomst willen we hier nog meer aandacht aan geven”, vertelt Lars. 

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor de detailhandel en ook Cloudpillo zag meerdere voordelen om deel te nemen aan de Awards: “We vonden het als team gaaf om mee te doen en een leuke test om onszelf te gaan pitchen voor een vakjury”, vertelt Lars.

Lars vertelt dat in de pitch alle kanten van het bedrijf werden toegelicht. Ook de jury zag het complete verhaal van Cloudpillo terug: ”Cloudpillo voldoet aan alles wat je van een starter mag verwachten, echte ondernemers met een duidelijke visie. Voor kennis die de eigenaars ontberen, huren ze professionals in. Het is een rollende machine, ze zijn al heel ver met vermarkten en de ontwikkeling van hun producten. Alles klopt, met genoeg winst en cashflow, marketingpower en internationale expansie“, vertelt de jury.  

Het winnen van de Award heeft het bedrijf al veel gebracht. Naast het mogen verwerken van de winnende badge van de Shopping Awards, vertelt Lars ook over de erkenning en de exposure die de Award geeft: “We hebben al veel media-aandacht gehad met verschillende interviews en we staan ook in Wonen360! Daarnaast is het ook een erkenning voor het harde werk binnen ons team. Het team werkt heel erg hard mee aan ons doel en het is een echte teamprestatie”, vertelt Lars.


Meer weten over Cloudpillo?

Cloudpillo is een terechte winnaar van de PayPal Beste Starter Award. Met het jonge en ambitieuze team binnen het bedrijf is het nog lang niet uitgegroeid. Wil jij meer weten over het bedrijf?

NEEM DAN EEN KIJKJE OP HUN WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400