CitroenAir: De schakel tussen dromen en doen

Categorie
Gepubliceerd op: 22 juni 2022
Bijgewerkt op: 27 oktober 2022
Geschreven door
Online Shopping 2

Al vijf jaar Thuiswinkel Zakelijk-lid. Wie is CitroenAir? 

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Bram de Geus. Citroen-Air B.V. Functie Managing Director. Sinds 2003 in dienst bij CitroenAir.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

Het verbindend element. Al meer dan 60 jaar zijn we als CitroenAir het verbindend element. Tussen architect en installateur, tussen dromen en doen. De schakel tussen mooie merken en de markt. De heer Citroen – aan wie we nog steeds onze bedrijfsnaam danken – legde in 1954 de basis van ons bedrijf. Het importeren van producten was vanaf die tijd een kernfunctie van het bedrijf. In de jaren negentig gingen we verder onder de naam CitroenAir.

We importeerden sanitaire accessoires uit verschillende werelddelen. Het assortiment van CitroenAir bestaat uit sanitair accessoires. Dit zijn artikelen die in het toilet of in de voorruimte hangen. Het bedrijf is specialist op dit gebied en levert sanitair accessoires en de bijbehorende navullingen.

Waar CitroenAir is ontstaan als groothandel voor sanitair accessoires met een sterk dienstverlenend karakter, is de focus van het bedrijf inmiddels voor een groot deel opgeschoven naar de rol als specialist in (exclusieve) sanitaire accessoires en navullingen. Nog steeds zijn accessoires voor de sanitaire ruimte hierbij het uitgangspunt, echter liggen de kracht en de kansen in de markt nu meer op het gebied van dienstverlening en het leveren van maatwerkoplossingen. Projecten realiseren in nauwe en prettige samenwerking met de opdrachtgever als gelijkwaardige partner. Gebaseerd op de binnen het bedrijf aanwezige kennis en capaciteiten.

Omdat de kracht daarbij voortkomt uit de mensen van CitroenAir zelf wordt deze missie ook breed gedragen binnen het bedrijf. CitroenAir is van nature een bedrijf dat proactief in de markt opereert. De drang om altijd de beste oplossing te willen leveren heeft ervoor gezorgd dat CitroenAir inmiddels internationaal is gegroeid naar een innovatief bedrijf die (maatwerk)oplossingen levert voor de sanitaire ruimte. Zowel op het gebied van accessoires maar ook voor complete projecten.

Eindklanten hebben behoefte om door CitroenAir vertroeteld te worden: Customer Intimacy. CitroenAir blinkt uit in klantaandacht en klantenservice, door klanten te behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden. Op deze wijze kunnen we veel beter vorm geven aan de slogan ‘sublime in sanitary solutions’. Met CitroenAir in een sturende en adviserende rol, en die nog steeds maatwerk en service levert waar nodig. Onze mensen doen hun werk met passie. Ze werken efficiënt en effectief om uitzonderlijke prestaties te leveren. We passen ons steeds aan de situatie aan. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en zijn bereid om een stapje extra te doen. We ontwikkelen ons aanbod continu door op basis van ontwikkelingen in de markt en de veranderende vraag. We zijn de klant altijd net een stapje voor. Samen staat voor het leggen van langetermijnverbindingen. Verbindingen met collega’s, fabrikanten en opdrachtgevers. Wij zijn attent door mee te denken met klanten. Om attent te kunnen zijn is het nodig om klanten te kennen. We luisteren en stellen vragen. Zo weten we beter wat nodig is. Sublime in sanitary solutions.

Waar ben je trots op?

CitroenAir streeft ernaar om langdurig werkgelegenheid te bieden voor haar medewerkers. Basisbegrippen binnen de organisatie zijn: transparantie, openheid, interesse in elkaar en op een eerlijke manier zakendoen. Er wordt op een nette manier omgegaan met stakeholders, klanten en medewerkers. De sfeer onderling is goed en eigen inbreng wordt gewaardeerd. CitroenAir is een groothandel en specialist in (exclusieve) sanitaire accessoires en vullingen. CitroenAir levert direct aan eindklanten, installateurs en architecten. Eindklanten hebben behoefte om door CitroenAir vertroeteld te worden. Om dat waar te maken investeert CitroenAir in customer intimacy.

CitroenAir blinkt uit in klantaandacht en klantenservice door klanten te behandelen zoals zijzelf behandeld willen worden CitroenAir heeft het grootste assortiment in dispenderlines en vullingen, levert de beste dienstverlening en denkt mee in het leveren van maatwerkoplossingen. Ze werkt ten alle tijden nauw samen met de opdrachtgever als gelijkwaardige partner.

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

Animaties, visuele effecten en virtuele producten.

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

Ook dit jaar zijn wij weer bezig met een aantal veranderingen. Allereerst zijn wij in augustus van vorig jaar overgegaan naar een nieuw systeem, MS Dynamics Business Central. Er wordt nog steeds gewerkt aan het opnieuw opbouwen van de Power BI tool. De Beta van de nieuwe website staat live. De webshop werkt op dit moment nog vanuit Powerall. Door deze overgangen worden verschillende wijzigingen nog niet doorgevoerd op de huidige website. We hebben net de nieuwe jasjes in de vernieuwde huisstijl binnen en hiermee is de nieuwe huisstijl dan ook bijna helemaal doorgevoerd.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp