Agenda

Events bieden een mooie gelegenheid om jouw netwerk uit te breiden en om nieuwe kennis op te doen. Gedurende het jaar organiseren wij verschillende on- en offline events. In dit overzicht vind je onze eigen events en de events waar wij aan meewerken. 

Filter op

Onderwerp

Evenementen

  • Teleperformance organiseert twee verschillende offshore informatie sessies - een online webinar en een fysiek event op onze locatie in Zoetermeer. Schrijf je nu in en krijg antwoord op alle vragen over offshoring en Customer Care!

    Offshore Event Thuiswinkel
    16
    apr
  • Q&A: SEA

    Online

    Tijdens deze Q&A zullen Sander van der Aa en Yannick van der Ven van Happy Horizon een korte introductie geven over het onderwerp en daarna al je vragen beantwoorden over SEA.

    SEA 800 X 400 (1)
    23
    apr
  • In een webinar gaat onze jurist Vincent Romviel samen met Cyriel Ruers, advocaat bij Maverick Advocaten, je informeren over verboden prijsafspraken en online misleiding.

    Juridisch Advies 800 X 400
    14
    mei
  • Het Acceleratieprogramma biedt een versneld traject van ongeveer 5 maanden om de Thuiswinkel Duurzaamheidscertificering te behalen.

    Mer Informatie Duurzaamheidscertificering
    21 - 10
    mei - okt
  • De ShoppingTomorrow - Final Sprint is het tweede event van het programmajaar van ShoppingTomorrow, exclusief voor de hosts, voorzitters en deelnemende experts van het onderzoeksjaar 2024.

    Final Sprint - Lijstafbeelding
    27
    jun
  • We zien u graag bij de Algemene Ledenvergadering op 3 juli 2024 (11h00 – 12h00).

    HR - Overleg Achter Laptops 800 X 400
    3
    jul
  • Tijdens de Coalition of Change wisselen we met onze leden en business partners van gedachten en delen we inzichten over veranderende businessmodellen.

    Coalition Of Change Diner Lijstafbeelding
    26
    sep
  • Shopping Today

    De Fabrique Utrecht

    Tijdens Shopping Today word je geïnspireerd en bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen e-commerce. Verdere informatie zal later worden gepubliceerd.

    Header Shopping Today (2)
    10
    okt
  • E-commercepoort

    Nieuwspoort, Den Haag

    Tijdens de E-commercepoort gaat Thuiswinkel.org in gesprek met experts, politici en beleidsmakers over cruciale thema’s voor de e-commercesector.

    20221115 022 Zaal
    7
    nov