Webwinkel Vakdagen

Op 23 en 24 januari 2024 vindt alweer het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. 

Van
di 23 jan 2024 10:00
Tot
wo 24 jan 2024 17:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Webwinkel Vakdagen Panorama

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema's en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens deze editie niet anders. De partners & inspiratie die jij nodig hebt voor (blijvend) online succes vind je op de Webwinkel Vakdagen! Met 250 exposanten, ruim 200 lezingen en duizenden professionals is de Webwinkel Vakdagen zeker een bezoekje waard. Ook Thuiswinkel.org staat weer op de Webwinkel Vakdagen! Zien we jou daar?

Waarom zou je deelnemen aan de Webwinkel Vakdagen?

  • Jij kan op een efficiëntere manier leads genereren
  • Jij kan ervoor zorgen dat je naamsbekendheid vergroot wordt
  • Door het geven van een presentatie kan jij jezelf profileren als thoughtleader
  • Jij kan je nieuwe producten of diensten presenteren aan de digital commerce branche
  • In slechts 2 dagen kan jij netwerk gericht converseren met partners, klanten en potentiële klanten. Hieronder vind je met wie je kan netwerken

Het bezoekersprofiel van de Webwinkel Vakdagen

Bezoekersprofiel Webwinkel Vakdagen

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft een beursplek tijdens de Webwinkel Vakdagen. Marlene ten Ham van Thuiswinkel is dagvoorzitter op 23 januari. Wil jij hier ook bij zijn?

Ja, ik meld me aan

Onderwerpen

Deel dit evenement