Succes op bestelling - De groeiende internationale e-commerce

Gepubliceerd op: 22 februari 2022
Bijgewerkt op: 22 februari 2022
Geschreven door
Afbeelding Succes Op Bestelling

De internationale e-commercemarkt groeit explosief. Naar verwachting is in 2025 een kwart van alle online bestellingen crossborder. Dat biedt veel groeikansen voor ondernemers. Behoeftes van consumenten verschillen per land. Daarom is het van groot belang voor ondernemers met klanten in het buitenland om inzicht te hebben in die specifieke markt én in de behoeftes van die klant. Business partner PostNL maakte hierover een video. 

Please to watch this video.

 

Drie experts over de groeiende internationale e-commerce

Een goed georganiseerde logistieke keten en naadloze bezorging biedt jou als e-commerce ondernemer veel kansen. Vooral als jij succesvol wilt zijn in het buitenland. Meer weten? Luister dan naar de verhalen van de drie experts in deze video:

  1. Vincent Kleine, eigenaar van online meubelstore Vince Group, vertelt over hoe crossborder verkopen zijn business heeft versneld.
  2. Marlene ten Ham, Directeur van Thuiswinkel.org geeft inzicht in de trends en ontwikkelingen in de internationale e-commercemarkt.
  3. Giseke Hopstaken, Directeur International bij PostNL, maakt helder wat de randvoorwaarden zijn om succesvol crossborder te verkopen. En hoe PostNL ondernemers daarbij helpt.

Meer weten? 

Succes op bestelling

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp