Hoe start je een webwinkel?

Gepubliceerd op: 9 september 2016
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Geschreven door
Thuiswinkel.Org Winkelwagen Met Dozen Op Laptop 800X400

Heb jij net een webwinkel of wil je er een beginnen? Kijk dan de uitzending van Da’s goed geregeld terug van zaterdag 10 september om 16.30 uur op RTL4. Deze aflevering gaat over alle zaken waar je rekening mee moet houden bij het starten van een webshop: opslag, voorraden, private cloud, beveiliging en vertrouwen. Mis de uitzending niet!

Meer vertrouwen in je webshop

Online winkelen is helemaal ingeburgerd in de samenleving. Consumenten ‘bezoeken’ webwinkels vanuit huis, vanaf het werk en zelfs onderweg. Er zijn ontzettend veel webwinkels, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Dus hoe zorg je dat consumenten vertrouwen krijgen in jouw webshop? Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, geeft je praktische tips in de uitzending.

Je webwinkel moet bijvoorbeeld voldoen aan wet- en regelgeving, je moet je financiën op orde hebben en de persoonsgegevens van je klanten beschermen. Dat je alles goed op orde hebt, kun je laten zien door lid te worden van Thuiswinkel.org.

Wil je meer weten over hoe je een webshop start en meer vertrouwen krijgt van de consument? Kijk hier de tips van Wijnand terug:

Please to watch this video.

 

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp