Lid worden van Thuiswinkel.org

Wil jij meer vertrouwen en een hogere conversie?

Lid zijn van Thuiswinkel.org heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Meer conversie door Thuiswinkel Waarborg-logo op je webshop.
  • Vertrouwen van consumenten door Thuiswinkel Waarborg Reviews.
  • Gratis hulp en ondersteuning op juridisch gebied (tools, tips en vraagbaak).
  • Wij komen op voor jouw belangen in Den Haag en Brussel.
  • Gratis of met korting toegang tot ons netwerk, kennis, events, onderzoeksrapporten en meer.

Bekijk de rest van de voordelen ofWord meteen lid

Wil jij het meest bekende keurmerk voor webwinkels op je website?

Thuiswinkel Waarborg logoThuiswinkel Waarborg is niet het enige keurmerk voor webwinkels, maar wél het meest bekende: 93% van de consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg-logo en 72% koopt eerder bij webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren.

Check hoe je lid kunt worden.

Nieuw: Thuiswinkel Zakelijk

Logo Thuiswinkel ZakelijkVerkoop je op afstand producten aan bedrijven? Ook dan kun je profiteren van de voordelen van Thuiswinkel.org en het nieuwe keurmerk Thuiswinkel Zakelijk!

Laat ons je terugbellen voor meer informatie hierover.

Tijdelijke beursactie tot april 2018

In het kader van de Webwinkel Vakdagen hebben wij een aantrekkelijke beursactie: een jaar lang lid al vanaf €150. Meld je vóór 1 april 2018 aan als lid en je betaalt voor een jaar slechts €150,-* voor je lidmaatschap! Je betaalt dit jaar alleen je contributie. Het inschrijfgeld t.w.v. €75,- en de certificeringskosten t.w.v. €390,- krijg je van ons cadeau. Gebruik hiervoor de actiecode WWVACTIE2018 in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier via www.thuiswinkel.org/aanmelden. Deze actie is niet mogelijk in combinatie met andere acties, waaronder de starterskorting.

* De kosten voor een jaar lidmaatschap zijn €150 in contributieklasse 1. Voor het totaalbedrag in de andere contributieklassen verwijzen wij je door naar onze contributieregeling. Dit zijn dan ook de enige kosten die je betaalt als je je vóór 1 april 2018 aanmeldt als lid.