We hebben onze SEA e-learnings vernieuwd

Gepubliceerd op: 21 maart 2023
Bijgewerkt op: 21 maart 2023
SEO - Google Homepage 800 X 400
e-Academy

Search Engine Advertising (SEA) is veranderlijk. Daarom hebben we onze SEA e-learnings een grote update gegeven.

Google lanceert continu nieuwe advertentietypen en functionaliteiten en daardoor wordt het vakgebied steeds complexer. Voordat je met online adverteren begint, is het verstandig om je eerst te verdiepen in de mogelijkheden. Jij kunt het maximale uit je SEA halen als je keuzes in lijn liggen met jouw totale e-commercestrategie. Maar hoe werkt het? En hoe kun je daarmee je gewenste doelen bereiken?

Meer weten over de e-learnings? Bekijk onze e-learnings Introductie in SEA en SEA in de praktijk.

Introductie in SEA

Welke betaalde advertentiecampagnes zijn er? En welke passen binnen de online marketingstrategie van jouw webshop of brand? Dat leer je in deze e-learning Introductie in SEA.

Om je doelen te bereiken, moet je de juiste keuzes maken over de inzet van verschillende kanalen, zoals SEA. In deze e-learning maak je kennis met de basisprincipes en laten we je zien hoe je deze succesvol kunt doorvertalen naar jouw webshop.

Please to watch this video.

SEA in de Praktijk

Het vervolg op ‘Introductie in SEA’. Je leert de juiste keuzes maken bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van succesvolle campagnes, om zodoende de opbrengsten uit je SEA te maximaliseren.

Beschik jij over basiskennis van SEA en ga je met online adverteren aan de slag? Om successen met SEA te behalen, zijn doordachte strategieën nodig. Want zet je campagnes op zonder hier bewuste keuzes over te maken, dan zul je zien dat deze niet de beoogde resultaten opleveren. Maar hoe zet je een succesvolle campagne op? Hoe maak je de juiste keuzes over targeting, biedstrategieën en de campagnestructuur? Op welke manier meet je de resultaten? En hoe stuur je jouw SEA-activiteiten efficiënt bij?

Please to watch this video.

 

Naar Mijn e-Academy >

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp