Vijf tips voor je webshop tijdens de zomerpiekperiode

Gepubliceerd op: 14 juni 2021
Bijgewerkt op: 29 september 2021
Geschreven door
Trunkrs Whitepaper Zomer Tips 800X400

De zomer staat voor de deur en dat betekent net als ieder jaar een interessante periode. De temperatuurwissel en het recent gestorte vakantiegeld kunnen maar één ding betekenen: de zomerpiekperiode. De zomerpiekperiode is niets nieuws, alleen dit jaar net even anders. Door de komst van corona is de e-commerce branche gigantisch gegroeid. Zo groeide het aantal online aankopen in Nederland in het tweede kwartaal van 2020 met 36% tot 84,8 miljoen.

Ja, de fysieke winkels zijn weer open, maar het winkelgedrag is veranderd. Consumenten zijn ondertussen gewend om online te shoppen wanneer het hen uitkomt, waarbij de wens voor snelle en betrouwbare levering sterker is dan ooit. Maar kunnen we wel aan deze wens voldoen tijdens deze piekperiode? En zo niet, wat betekent dat voor de klanttevredenheid?

Hoe belangrijk is een snelle en betrouwbare levering? En welke opties heb je als e-commerce ondernemer om ook tijdens deze piekperiode je klanttevredenheid en leveringsbetrouwbaarheid maximaal te waarborgen? In deze whitepaper geeft Trunkrs, business partner van Thuiswinkel.org, jou vijf tips voor je webshop tijdens de zomerpiekperiode. 

Download de whitepaper

Onderwerpen

Heb je vragen over
dit onderwerp?

Neem dan contact op met onze business partner

Trunkrs B.V.

Marlot Prinse
Silhouette Profielfoto Vrouw 1

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp