StyleBoxes.nl “Elkaar echt willen helpen”

Gepubliceerd op: 16 november 2022
Bijgewerkt op: 16 november 2022
Geschreven door
Styleboxes 800 X 400 (1)

StyleBoxes, dat in maart 2022 is opgericht, heeft als doel om iedere vrouw zich goed te laten voelen. We spreken met Martine Dijkstra, oprichter van StyleBoxes, over het ontstaan, over de missie, over de toekomstplannen en over het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org.

Het ontstaan van StyleBoxes

Het bedrijf is begin dit jaar opgericht door Martine Dijkstra en biedt kleding, accessoires en sieraden aan die bij de verschillende stijlen passen zoals bohemian sun, business cool, casual chic, sporty fashion en trendy streetwear. Martine heeft met haar achtergrond in fashion, fotografie en haar specialisme op het gebied van online marketing, veel ervaring om van StyleBoxes een succes te maken. Het bedrijf is volgens Martine goed van start gegaan. “Er zijn al veel stappen gemaakt, maar we zijn bij StyleBoxes nog altijd volop in ontwikkeling. Ondertussen hebben we al een prachtige webshop neergezet en nu is het aan ons de taak om mensen te laten weten dat we er zijn”, aldus Martine.

Ervoor zorgen dat iedere vrouw zich goed voelt

StyleBoxes heeft het streven om elkaar echt te helpen. Het geven van stylingsadvies wordt gedaan in een hele persoonlijke sfeer. “We bieden een hele persoonlijke service aan, dit is voor ons echt het belangrijkste en daar zijn we binnen StyleBoxes ook echt trots op”, vertelt Martine.

De missie van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich goed voelt, trots op zichzelf is en dit durft te laten zien. “Een vrouw die zich bij StyleBoxes laat stylen is trots, mooi, sterk, modebewust, een beetje feministisch en compleet. Zij viert het leven met haar vriendinnen en haar complete en modebewuste uitstraling versterkt haar in wat ze kan, doet en wil bereiken”, vertelt Martine.

De toekomstplannen voor StyleBoxes

Het bedrijf dat voor dit moment alleen nog haar pijlers richt op vrouwen van 35 tot 50 jaar, wil later ook een breder publiek aan gaan spreken. “Door te werken met influencers denken we onze huidige doelgroep goed te kunnen bereiken. Uiteindelijk zijn ook mannen welkom bij StyleBoxes, maar eerst willen we nog naar een collectie toe voor plus size vrouwen. Ook lijkt het ons een leuke uitdaging om offline events te gaan organiseren”, aldus Martine over de toekomstplannen. 

Lidmaatschap bij Thuiswinkel.org

Het was voor Martine geen vraag om het te doen. Bij StyleBoxes willen we alles met en voor elkaar doen, iets waar Thuiswinkel.org met haar netwerk ook bij kan helpen. De events zijn voor ons dan ook heel interessant. Daarnaast is het heel praktisch hoe je door de juridische scan wordt geloodst”, aldus Martine. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van StyleBoxes?

BEKIJK DAN HUN WEBSITE >

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp