Oowk.nl “Leveren van duurzame en robuuste borrelplanken”.

Gepubliceerd op: 16 november 2022
Bijgewerkt op: 16 november 2022
Geschreven door
Borrelplank Oowk 800 X 400

Oowk.nl dat drie jaar geleden ontstaan is levert duurzame en robuuste borrelplanken. We spreken met Dennis van Laar, oprichter van Oowk.nl, over de geschiedenis, de uitdagingen en over het lidmaatschap bij Thuiswinkel.org.

Oowk.nl ontstaan vanuit de passie voor hout

Voor oprichter Dennis van Laar is Oowk.nl een droom die werkelijkheid is geworden. “Met ruim 20 jaar commerciële ervaring fantaseerde ik al jaren van een eigen onderneming in de ambacht. Als zelfstandig salesconsultant kom ik al regelmatig in contact met ambachtelijke bedrijven. De contacten die ik hier op heb gedaan, hebben mijn interesse in hout alleen maar laten groeien. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het realiseren van mijn droom, namelijk OOWK borrelplanken”, vertelt Dennis.

OOWK borrelplanken dat is opgericht in september 2019, hangt onder Optisalesplus. De naam van het bedrijf is afgeleid van “eiken” in het Engels, en is kenmerkend voor het materiaal van de borrelplanken.

Borrelplanken van een hoge kwaliteit

Bij Oowk borrelplanken kan je terecht voor diverse borrelplanken van een hoge kwaliteit. “Voor ons staat de kwaliteit van het geleverde werk voorop. De robuuste en duurzame eikenplanken gaan dan ook de rest van je leven mee. Door te graveren met Trotec lasermachine, ook wel de Ferrari onder de lasermachines genoemd, gaat ook de lasergravering er niet meer uit. De kwaliteit van onze planken is echt een onderscheidende waarde en staat voor levenslang plezier. Daarnaast is onze lasermachine betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en snel. Hierdoor kunnen wij onze klanten een snelle en goede service”, aldus Dennis.

Naast het leveren van borrelplanken aan bedrijven, wil Oowk.nl ook de consument voorzien van hoogwaardige kwaliteit borrelplanken. “We willen de consument het gehele pakket aanbieden. We leveren niet alleen de borrelplank, maar we leveren ook de hapjes erbij. Een OOWK borrelplank is uitstekend geschikt als relatiegeschenk of als een cadeau voor een bruiloft, jubileum of een verjaardag. Met een leuke afbeelding, logo of gepersonaliseerde tekst kunnen we bedrijven en consumenten iets extra’s geven”, vertelt Dennis. Het bereiken van de consument is nog niet altijd even makkelijk geeft Dennis aan; “Mensen moeten je kunnen vinden. We proberen naamsbekendheid te vergroten, via o.a. Social media. Het is nog een uitdaging om dit goed in te richten, maar het gaat gelukkig steeds beter!”

Lidmaatschap bij Thuiswinkel.org

De voornaamste reden om lid te zijn van Thuiswinkel.org is voor Oowk om een stukje consumentenvertrouwen te winnen. “Het Thuiswinkel Waarborg logo wordt door veel consumenten herkend en is belangrijk voor onze klanten. Met het Thuiswinkel Waarborg logo op onze site geven we de consument een stukje zekerheid”, aldus Dennis.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Oowk.nl?

BEKIJK DAN DE WEBSITE > 

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp