Meer conversie met Thuiswinkel Waarborg

Gepubliceerd op: 21 januari 2019
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
Geschreven door
Conversie - Twee Handen Uit Computers 800 X 400

In Nederland hebben we bijna 12 miljoen online kopers. Om (een gedeelte van) die 12 miljoen naar jouw webwinkel te krijgen, moet je jezelf onderscheiden. Dat kan met unieke producten, de laagste prijs of de beste service. Maar je kunt je ook onderscheiden door je aan te sluiten bij het bekendste online keurmerk van Nederland: Thuiswinkel Waarborg.

Wist je dat het Thuiswinkel Waarborg een van de weinige inhoudelijke keurmerken is waarbij je webwinkel op juridisch, financieel en securitygebied wordt gecheckt? Kortom, je krijgt een goed gecheckte website, je wordt op de hoogte gehouden van de laatste trends op het gebied van e-commerce én je krijgt meer vertrouwen van consumenten. Een gouden combinatie.

Consumenten vertrouwen op het logo

94% van de consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg en een op de vier consumenten geeft aan niet te shoppen in webshops zonder ons keurmerk. Uit onderzoeken van meerdere leden blijkt daarnaast dat de omzet met wel 20% kan stijgen als je het logo duidelijk op je webwinkel toont.

Veel meer dan een keurmerk

Elk jaar doorlopen onze leden een certificeringstraject. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een financiële monitoring, een veiligheidsscan en een juridische toets. Na deze certificering kun je profiteren van de vele voordelen die het lidmaatschap je biedt naast het Thuiswinkel Waarborg:

  • Voldoe aan de wet met behulp van praktische tools (Cookiebeslisboom/Privacytool) die exclusief voor onze leden zijn.
  • Geniet van de netwerkmogelijkheden met andere e-commerceprofessionals op onze evenementen.
  • Gratis juridisch advies bij klachten van consumenten, over algemene voorwaarden en bij andere juridische problemen.
  • Blijf op de hoogte van de laatste feiten, cijfers, trends en ontwikkelingen via onze socials en exclusieve nieuwsbrief.
  • Volg elke maand gratis webinars van specialisten op het gebied van e-commerce.

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp