Bereid je magazijn voor op de feestdagen

Gepubliceerd op: 10 november 2021
Bijgewerkt op: 2 november 2022
Geschreven door
Bereid Je Magazijn Voor Op De Feestdagen 800 X 400 Px
e-Academy

Naast dat de consumenten een handje kunnen helpen met het spreiden van de piek, helpt het ook enorm om zelf goed voorbereid te zijn. Supply chain een belangrijke factor voor e-commerce organisaties en onmisbaar voor een goed verloop van de piekperiodes tijdens de feestdagen.Welke stappen kun je zetten om je magazijn te stroomlijnen en zo de beloftes naar je klant waar te maken tijdens de feestdagen?

Je magazijn succesvol runnen

Naast de website, marketing en de klantenservice is je magazijn een van de belangrijkste pijlers van je webwinkel. Het magazijn is dé plek in de e-commerce-organisatie die ervoor zorgt dat de order bij de klant terecht komt. Een magazijn productief en efficiënt draaien gaat alleen niet vanzelf. Zodra je webwinkel succesvol wordt, kun je snel de controle verliezen als je geen logistieke ervaring hebt. Zeker tijdens de feestdagen! Daarom is het zo cruciaal om de processen in het magazijn op orde te hebben. Maar hoe pak je dat precies aan?

E-learning Warehousing

In de e-learning Warehousing van Thuiswinkel e-Academy leer je van expert Casper Bakker (co-founder van Picqer) hoe je succesvol je magazijn runt. Picqer helpt webshops om op een makkelijke manier hun magazijn efficiënt en effectief te maken. In deze e-learning krijg je hele praktische handvatten om je magazijn voor te bereiden op piekperiodes.

Casper Bakker leert je onder andere welke stappen je kunt zetten om je magazijn te stroomlijnen, hoe je de effectiviteit van je magazijn kunt verhogen en hoe je de processen kunt versnellen. Met als resultaat dat je het juiste pakketje, op het juiste moment, bij de juiste klant kunt leveren.

Aan de slag

Verdiep vandaag nog je kennis van de belangrijkste supply chain processen. De e-learnings zijn gratis te volgen. Maak eenvoudig een account aan en start met leren!

Onderwerpen

Deel dit kennisartikel

Recente artikelen over dit onderwerp