Yours Value Logistics

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2023

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 17084914
Vestigingsadres
Bijsterhuizen 2027
6604 LH Wijchen
Nederland

Informatie

Yours Value Logistics is uw ervaren logistieke partner. U verkoopt, wij leveren: dat is onze kracht. Of u nu enkele orders per week heeft of een veelvoud daarvan. Yours is onderdeel van Copaco N.V., distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Bij klanten van Copaco ontstond de behoefte naar een partner die hun magazijn capaciteit tijdelijk of volledig zou kunnen overnemen. En daar begon het allemaal voor ons; Yours Value Logistics.
Door de groei van Copaco, is ons warehouse en logistieke systeem uitgegroeid tot een efficiënt en ver geautomatiseerd proces. Zo hebben we jarenlang ervaring opgebouwd en hebben we ons bewezen als een betrouwbare logistieke partner met een leverbetrouwbaarheid van 99,95%. Ook hebben we een cut-off tijd van 23.50, wat ervoor zorgt de order dezelfde dag nog mee gaat met de vervoerder. Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat we zelf blijven groeien, maar helpen - door middel van ons fulfilment model - ook webshops en MKB bedrijven de stap te zetten naar een geoptimaliseerd en betrouwbaar leveringsmodel.

Ons portfolio:
- Logistic Fulfilment
- Value Added Logistics
- Reversed Logistics
- Logistiek advies
- E-commerce platform

Maak kennis met de experts van Yours Value Logistics

Recente artikelen

 • Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden?

  Gepubliceerd op 25 maart 2024
  Categorie

  Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden? Een moeilijke keuze voor veel ondernemers. Wat zijn de voordelen van het uitbesteden? En wat zijn de voordelen van zelf beheren?

  YVL 800 X 400 (1)
  Business Partner