Dennis Vermeulen

Dennis 250 X 250
Accountmanager

Mijn naam is Dennis Vermeulen en ik ben als accountmanager werkzaam bij Yours Value Logistics. 
Binnen Yours Value Logistics streven we ernaar om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de logistieke behoeften van onze partners.

Onze logistieke diensten omvatten een breed scala aan activiteiten, van inslag, opslag en transport tot aan Value Added Logistics waarin wij maatwerkoplossingen voor onze partners aanbieden. We begrijpen dat een soepele logistieke operatie essentieel is voor het succes van een bedrijf, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen.

Vanuit onze centrale warehouse bieden we uitgebreide opslagfaciliteiten aan, waarbij ons magazijn volgens de hoogste BORG klasse 4 vereisten beveiligd is, waardoor we in staat zijn kwaliteit op onze dienstverlening te kunnen leveren.

Wat onze diensten onderscheidt, is onze focus op persoonlijk contact. Door dit contact zijn we in staat om te anticiperen op de (veranderende) behoeften van onze partners en werken we met ze samen om oplossingen te vinden die waarde toevoegen en streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en te innoveren.

Het is uiteraard altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek in te plannen om de logistieke uitdagingen te bespreken om vervolgens gezamenlijk de oplossingen die wij kunnen bieden inhoudelijk te bespreken. Wil je meer weten over Yours? Neem dan vooral ook een kijkje op onze website!

Recente publicaties van Dennis Vermeulen