Onderscheid je bedrijf met Thuiswinkel Zakelijk

Al meer dan 15 jaar is Thuiswinkel Waarborg hét keurmerk voor webwinkels. Consumenten willen weten met wie ze zaken doen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Daarom is vanaf nu een online keurmerk voor de b2b-markt verkrijgbaar: Thuiswinkel Zakelijk.

Actueel: Corona en e-commerce, meer info en FAQ's > 

Logo Thuiswinkel Zakelijk

Verkoop jij (ook) zakelijk?

Dan is dit keurmerk echt iets voor jou. Thuiswinkel Zakelijk is er voor groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die (ook) zakelijk verkopen op afstand. Met dit keurmerk geef je vertrouwen aan je klanten. Het gemiddelde orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan een consumentenaankoop. Des te meer reden voor klanten om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen.

Verkoop je ook zakelijk over de grens?

Neem dan eens een kijkje bij het nieuwe internationale keurmerk voor onze leden: Shopping Secure B2B. Hiermee voldoe je aan de Europese wet- en regelgeving en bied je je internationale klanten hetzelfde vertrouwen en dezelfde zekerheden als je Nederlandse klanten met Thuiswinkel Zakelijk.

Lees meer over Shopping Secure

Thuiswinkel Zakelijk biedt jouw webshop de volgende voordelen

  • Bekendheid van Thuiswinkel is groot
  • Betrouwbaarheid dankzij uitgebreide certificering
  • Integriteit, dit keurmerk wordt uitgegeven zonder winstoogmerk
  • Deskundigheid, onze toetsen worden uitgevoerd door externe en onafhankelijke bureaus

Certificering

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus onze leden moeten zich wel aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen onze leden een certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan. 

Meer dan een keurmerk

Thuiswinkel Zakelijk is onderdeel van het lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Dat betekent dat je van alle voordelen geniet. Denk aan:

Interesse in Thuiswinkel Zakelijk?

Alle bedrijven die online producten of diensten verkopen aan andere bedrijven komen in aanmerking. Wil je ook gebruikmaken van het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk?
Onze b2b-ledenmanager Nancy Joseph helpt je graag verder!

Vul ons interesseformulier in of bel: 06-42201170