Testimonials

Wil jij weten wat andere leden en business partners over Thuiswinkel.org zeggen? En hoeveel extra conversie ze generen? Of wil je liever weten wat de toegevoegde waarde van e-Academy is en hoe ze onze netwerkmogelijkheden waarderen? Dat alles lees je hier. 

Ondernemer 800 X 400

Thuiswinkel Waarborg zorgt voor 10-25% extra online omzet

“We hebben 25% meer conversie sinds wij het Thuiswinkel Waarborg-logo op onze site hebben staan. Wij hebben een doelgroep die online shoppen soms nog een beetje spannend vindt. Het bekende huisje geeft dan vertrouwen”

Natalja Nerden, Pantoffelshop.nl

"De jaarlijkse hercertificering kwam er weer aan, en ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfelde of we met Thuiswinkel Waarborg door moesten gaan. Onze onlinemarketingpartner Smart Internet Media stelde voor om een A/B-test te doen met het Thuiswinkel Waarborg-logo. Na twee weken besloten we met de test te stoppen. Er is gebleken dat 10% minder bezoekers het bestelproces bezochten wanneer het logo niet werd getoond. De beslissing was makkelijk; we blijven lid!"

Dirk-jan Hoogenboom, Betondingen.nl

"Thuiswinkel Waarborg logo geeft de consument extra vertrouwen en we zagen tijdens het A/B testen een stijging van 6% in transacties. Ondanks dat het voor iedere webshop weer anders is, raden wij andere webshops aan om het keurmerk te gebruiken". 

Joey Buys, BBQ Experience Center.

Onze e-learnings worden beoordeeld met gemiddeld een 8,6!

"Wij hebben ervaren dat Thuiswinkel.org een partner in business is, waar je kunt rekenen op een terecht kritische beoordeling tijdens de jaarlijkse hercertificering en op advies en steun bij zakelijke kwesties. Ook biedt Thuiswinkel.org veel gelegenheid om kennis te nemen van ontwikkelingen en nieuwe kennis via de e-learnings van Thuiswinkel e-Academy." 

Rineke van Doorn, All About Singles BV.

"We zijn sinds 2009 gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dit helpt ons als organisatie om up-to-date te blijven van alle wet- en regelgeving en zo aan de jaarlijkse controle te voldoen. Daarnaast bieden ze een mooi aanbod aan literatuur en e-learnings voor onze collega’s."

Suitable

“Wij zien bijvoorbeeld dat het landschap qua compliance en wetgeving, maar ook vanuit consumentenverwachting, steeds ingewikkelder wordt. Dan is het fijn om Thuiswinkel.org daar als sparringpartner voor te hebben. Een ander mooi voordeel van het lidmaatschap is de toegang tot de e-Academy.

Jeremiah Albinus, fonQ.

Thuiswinkel Waarborg logo heeft 96% naamsbekendheid en geeft vertrouwen

"Ruim vijf jaar geleden persoonlijk aangedrongen om lid te worden van Thuiswinkel Waarborg. Door de vele websites en aanbieders van dergelijke producten is het belang groot om de klant het volste vertrouwen te kunnen geven bij het online bestellen van producten. Daar hoort een keurmerk bij dat regels en richtlijnen tot veilig online winkelen biedt."

Albert Foekema, Photogifts.nl

"We doen er alles aan om een betrouwbare webshop te zijn voor onze klanten en het Thuiswinkel Waarborg keurmerk draagt bij aan dat vertrouwen. Daarnaast vonden we het goed ons aan te sluiten bij een organisatie die de belangen van webshops behartigt."

Roy Roes, Deloox.nl

De jaarlijkse hercertificering geeft een veilig gevoel

"Lid worden van Thuiswinkel.org was voor Xenos geen punt van twijfel. We willen onze klanten in één oogopslag de zekerheid bieden dat ze bij ons veilig kunnen shoppen. Daarnaast biedt het lidmaatschap ons ook voordelen waarvan we regelmatig gebruikmaken, zoals toegang tot juridisch advies en marktonderzoek. De hercertificeringen bieden niet alleen zekerheid voor de consument, maar is voor ons ook een terugkerend moment waarop we alle service content extra doorlopen.”

Angela Haneveer, Xenos

"We zijn op zoek gegaan naar een label waar vertrouwen door gewekt wordt en die hebben we gevonden in Thuiswinkel.org. De klant kan daar een klacht indienen als ze de klacht niet bij ons willen neerleggen. Dit geeft voor klanten een veilig gevoel, een soort second opinion. Ook stellen we de jaarlijkse juridische keuring van de website enorm op prijs."

Jan-Willem Harmsen, Onlineverf.nl

“Thuiswinkel Waarborg betekent echt wat. De jaarlijkse scan om te kijken of alles veilig is, kom je niet zomaar doorheen. De algemene voorwaarden en ook de website wordt helemaal uit elkaar getrokken. Een samenwerking die voor Flinders van enorme toegevoegde waarde is.

Oscar Diele, Flinders

"De vindingrijkheid van Cybercrime is ontzettend breed geworden. Wij als Yumeko kunnen daar als kleine partij niet op letten. We zijn ontzettend blij met Thuiswinkel.org, een partij die ziet waar dit nu allemaal gebeurt. Veiligheid is namelijk cruciaal voor de consument."

Rob van den Dool, Yumeko

Samen met Thuiswinkel.org draagvlak creëren in de e-commercesector

“De voornaamste reden is om ons, samen met andere retailers, sterk te kunnen maken voor belangrijke topics binnen de e-commerce. Geisha alleen gaat het verschil niet maken. Aangesloten bij Thuiswinkel.org, hebben we een geweldig draagvlak."

Mariska van der Burg, Geisha Fashion

“Door het Thuiswinkel waarborg weten consumenten dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben en dat ze veilig hun online bestelling kunnen doen. Daarnaast komt Thuiswinkel.org op voor de belangen van webwinkeliers op nationaal en internationaal niveau en heeft de organisatie business partnerships met geselecteerde bedrijven in de e-commercesector. Andere partners zijn onder andere Adyen, DHL, Klarna, Nationale Nederlanden en Paypal.” 

Huboo Technologies B.V.

Thuiswinkel.org als platform om kennis en ervaring te delen

"Thuiswinkel.org biedt een ideaal platform om kennis en ervaring met elkaar te delen. Via marktonderzoeken en talloze events is er veel te halen en te leren van relevante cases uit de praktijk. Via Shopping Today en ShoppingTomorrow kom je in aanraking met meerdere branchegenoten, ook die je verder kunnen helpen als je vragen hebt. Niet onbelangrijk, het is nog leuk en gezellig ook!"

Jonno den Engelsman, LEDdirect

"Het DNA van de leden van Thuiswinkel.org en dat van ons sluiten goed op elkaar aan. Webwinkels zijn gewend om veel zelf te doen, zijn altijd op zoek naar nieuwe kanalen om te groeien en nemen geen genoegen met de status quo. Door business partner te worden van Thuiswinkel.org hopen we webwinkels te helpen groeien met behulp van media."

Patrick Veldhuis en Rutger Mackenbach, Resident Media advies

Sluit je aan bij
de beste webwinkels van Nederland

Webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org ontvangen veel meer dan alleen het beste webwinkelkeurmerk van Nederland. Het is onze missie om shoppen slimmer te maken. Onze diensten helpen jou slimmer ondernemen op het gebied van Vertrouwen, Kennis, Innovatie en Invloed. Ook zetten we in op Duurzaam groeien, met onze #shopresponsible strategie stomen we jouw shop klaar voor de toekomst.

CTA dame bruine krullen wijzend vierkant