Milou Swens, Projectcoördinator ShoppingTomorrow

Foto van Milou SwensIk ben trots dat ik bij een toonaangevende vereniging als Thuiswinkel.org werkzaam ben. Al tijdens mijn eerste werkweek heb ik samen met onze talentencoach een leerzaam en verhelderend gesprek gevoerd over waar mijn krachten liggen. Hierdoor kan ik me meer toeleggen op juist die dingen die mij goed liggen en daar is binnen de organisatie meer dan genoeg ruimte voor.

Werk & plezier

Naast hard werken doen we ook veel leuke dingen! Zo lunchen we elke maandag gezamenlijk en sporten we later die dag dat lekkere broodje er samen met collega’s weer af in het bos naast ons kantoor. Daarnaast zijn er tal van evenementen die we organiseren en bijwonen. De Nationale Thuiswinkel Awards is zo’n event, ieder jaar weer een heel spannende en feestelijke gelegenheid waarbij we veel van onze leden mogen begroeten.

Veelzijdige functie

In mijn functie ben ik de coördinator voor ShoppingTomorrow (een initiatief van Thuiswinkel.org). Dit is het platform waar retailers gezamenlijk continu de ontwikkelingen van consumentengedrag, technologie en de (internationale) markt verkennen en tot concrete acties komen om hun eigen concurrentiepositie en die van Nederland te verbeteren. Ik ondersteun bij het organiseren van evenementen, heb contact met experts die werkzaam zijn in de e-commercebranche en breng ze met elkaar in contact om ze samen de Nederlandse e-commercemarkt nog meer te laten groeien. Hierdoor ontmoet ik veel mensen en leer ik veel bedrijven beter kennen. Een veelzijdige functie bij een prikkelende organisatie.