Martina Hidding, Relatiemanager bij Thuiswinkel.org

Foto van Martina Hidding, Relatiemanager bij Thuiswinkel.orgToen ik zeven jaar geleden op de ledenadministratie begon, was Thuiswinkel.org nog een kleine organisatie met slechts negen personen in dienst. Inmiddels is dit aantal gegroeid naar meer dan vijftig werknemers, en ik ben uiteraard meegegroeid.
De leden waarmee ik zeven jaar geleden in contact kwam omdat ze lid wilden worden van Thuiswinkel.org, spreek ik nu nog steeds. Nu doe ik dat echter als relatiemanager en help ik ze verder door bijvoorbeeld onze nieuwe diensten aan te bieden.

Talenten

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Thuiswinkel.org, is de mogelijkheid om vanuit je talent te werken. Via onze talentencoach krijgen we inzicht in welke talenten elke collega bezit. Door de juiste talenten bij elkaar te zetten ontstaat er een ideale werksfeer, waarin we samen tot goede ideeën komen en bijvoorbeeld nieuwe diensten kunnen ontwikkelen waarmee we onze leden verder kunnen helpen.

Inspirerende omgeving

Om het plaatje van de ideale werksfeer compleet te maken, bevindt Thuiswinkel.org zich in een bosrijke omgeving. Hier maken we dankbaar gebruik van door tijdens de lunchpauze een wandelingetje te maken en door er elke week een uurtje te sporten onder de bezielende leiding van onze personal trainer Marijn. Op deze manier blijven we fit for the future!

Kortom, het werken bij Thuiswinkel.org blijft voor mij elke dag weer inspirerend en uitdagend!