Kevin Reijnders, Stagiair Research & Advice

Foto van Kevin ReijndersAls HBO-student Small Business en Retail Management, heb ik stage mogen lopen bij Thuiswinkel.org. Tijdens deze stage is er vanuit het bedrijf veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik grote stappen heb gezet als werknemer en als persoon. Wekelijks vonden er gesprekken plaats met mijn stagebegeleider, waarin we mijn ontwikkeling, knelpunten en verbeterpunten bespraken. Ik heb mezelf hierdoor zien groeien van terughoudende student tot zelfverzekerde, professionele werknemer.

Gezellige werksfeer

Naast de serieuze kant van de stage is er natuurlijk ook veel ruimte voor gezelligheid met je collega’s. Je voelt jezelf dan ook heel snel een gewaardeerd lid van het Thuiswinkelteam. Het leveren van kwaliteit en professionaliteit gaan goed gepaard met gezelligheid en vriendschap. Zo worden er gezellige boswandelingen gemaakt in de pauze, zorgt iedere vrijdag een andere collega voor taart en hebben we regelmatig een vrijdagmiddag borrel. Door dit alles ontstaat er een zeer aangename werksfeer, waardoor je met veel plezier naar je werk gaat.

Groot netwerk

Thuiswinkel.org is een zeer gewaardeerde organisatie in Nederland en timmert via verschillende projecten ook internationaal stevig aan de weg. De vereniging heeft veel contact met andere bedrijven om zo kennis en ervaring uit te wisselen. Gedurende mijn stageperiode heb ik meegeschreven aan het ShoppingTomorrow-boek, waarbij ik nauw heb samengewerkt met professionals van verschillende bedrijven. Ik heb mensen leren kennen waar ik veel van heb geleerd. Door het werken bij een belangenorganisatie als Thuiswinkel.org kun je een groot netwerk opbouwen, waar je later nog veel profijt van kunt hebben.