We hebben meer dan 16.000 gebruikers!

Categorie
Gepubliceerd op: 23 september 2021
Bijgewerkt op: 23 september 2021
Geschreven door
16.000 Gebruikers 800 X 400 (1)

We merken het enthousiasme bij onze gebruikers en de voorkeur voor online leren. Je kan met onze e-learnings digitaal en in je eigen tempo je kennis verbreden en leren van best practices uit de markt. Corona is zeker een oorzaak van deze razendsnelle digitale transformatie en een toename aan belangstelling. Online leren sluit natuurlijk naadloos aan op het thuiswerken.

Op naar 100 e-learnings…

Afgelopen jaren hebben we veel nieuwe e-learnings opgeleverd. Ons platform bevat nu 40 e-learnings en dit aantal blijft groeien! Het doel is om komende jaren door te groeien naar 100 e-learnings. Op onze roadmap zie je welke e-learnings er nog aankomen.

Naast e-commerce en marketing vindt er een verbreding plaats richting supply chain, ICT en data. Ook hebben we nu de korte en praktische e-learnings van e-Ondernemen. Deze serie richt zich op ondernemers met een fysieke winkel die hun eerste stappen in het online ondernemen hebben gezet óf gaan zetten.

Komend jaar lanceren wij ook leerpaden. Door deze te bewandelen leer je alles over een bepaald vakgebied.

Interactief leren

Gemiddeld geven onze gebruikers onze e-learnings een waardering van 8,6!

Onze e-learnings bevatten vele werkvormen: van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren. Het is moeilijk om aandachtig betrokken te blijven als je alleen passief kennis tot je neemt, of een uur naar een ‘pratend hoofd’ zit te kijken.

Lees de ervaringen van A.S. Watson en LED Direct met het e-learningplatform.

Diepgaande kennis in een uur

Onze e-learnings duren ongeveer een uur. Een e-learning van 45-60 minuten en een toets van 15 minuten is ideaal om relevant te kunnen zijn, en tegelijkertijd cursisten een behapbare taak te geven.

We willen voldoende diepte op inhoud bieden en tegelijkertijd is een ‘sense of closure’ geven. Het gevoel van tevredenheid dat je een taak daadwerkelijk hebt volbracht. Dit verklaart mede het hoge aantal behaalde certificaten (75% is van mensen uit het werkveld).

Aan de slag: individueel of als collectief

De website en de e-learnings zijn bereikbaar via verschillende apparaten (desktop, tablet, mobiel), wat leren op alle momenten en locaties mogelijk maakt. Iedereen krijgt een individueel account, waardoor je kunt leren op je eigen tempo. De module kan worden afgerond met een toets waarmee er een persoonlijk certificaat behaald kan worden.

Wil je het leerplatform zelf bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org.

Wil je graag samen met je collega’s aan de slag? Meld dan je team als collectief aan, zodat niet iedere medewerker individueel een account hoeft aan te maken.

Deel dit nieuwsartikel