Nieuwe business partner: Zinia

Categorie
Gepubliceerd op: 27 oktober 2022
Bijgewerkt op: 27 oktober 2022
Geschreven door
Zinia Nieuwe BP 800 X 400
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Zinia. We spreken met Marco Schreuders, Sales Manager Retail & e-commerce, over de uitdagingen, de ontwikkelingen in de markt en hoe Zinia leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Zinia is een merk van Openbank en Santander Consumer Finance. “Momenteel zijn er partnerships met meer dan 63 duizend ondernemers in heel Europa, en gebruiken meer dan twee miljoen klanten onze Buy Now Pay Later oplossingen. In Nederland zijn we sinds de lancering van Zinia in het eerste halfjaar uitstekend ontvangen op de e-commerce markt. Na onze deelname aan de Webwinkel Vakdagen in Utrecht, was de interesse om met Zinia samen te werken erg groot. We zijn trots op deze goede resultaten en gemotiveerd om op deze voet verder te gaan”, aldus Marco.

Hoe laten jullie je inspireren?

“De markttrends van het moment is iets wat ons weet te inspireren. Daarnaast vinden we ook inspiratie in onze eigen organisatie en leren we van onze eigen ervaringen. In een markt die wordt gedomineerd door nieuwe Fintechs, is verantwoord lenen de motor van het succes. Limieten worden op maat gemaakt voor elke klant en door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie kunnen we de exacte risico’s meten”, vertelt Marco.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe gaan jullie dit aan?

Ondanks dat Zinia de eerste en een van de meest ambitieuze ondernemingen van de nieuwe Santander Digital Consumer bank is, hebben ze veel vertrouwen in dit project. “We zijn klaar voor de Nederlandse markt en we zijn klaar om Zinia snel te verspreiden over de rest van de Europese landen waar we actief zijn”, vertelt Marco.

Welke belangrijke online ontwikkeling zie je op korte en lange termijn?

We hebben ons eerst geconcentreerd op de toetreding van Zinia tot de BNPL-markt en de uitbreiding van onze portefeuille. De BNPL-sector zal hoogstwaarschijnlijk een toename zien in de regelgeving, hierin kunnen wij onze partners en klanten de geruststelling geven dat wij volledig voldoen aan, en voorbereid zijn op elke regelgeving die van kracht wordt. We hebben als Santander Consumer Finance immers een lange staat van dienst op het gebied van kredietverlening”, aldus Marco.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

“Bij Santander helpen we onze partners met groeien. Met de steun en het vertrouwen van een betrouwbaar merk als Santander, bieden wij online- en fysieke winkels een complete service aan met duidelijke en transparante tarieven. Daarnaast helpen we met onze BNPL-oplossing ondernemers om hun gemiddelde ticketwaarde te verhogen, en de verkoop te stimuleren door hun klanten een flexibele betaalmethode aan te bieden”, vertelt Marco.

Welke drie adviezen heb je voor onze leden?

“Allereerst willen wij bedrijven aanraden om de klant altijd centraal te stellen. Voor ons draait het allemaal om groei, maar voor de klant juist om zaken zoals veiligheid, vertrouwen en gemak. Bij Zinia zijn we van mening dat de klanten van onze partners ook onze klanten zijn, en we zijn vastbesloten om aan deze vereisten voor iedereen te voldoen.

Ten tweede, vertrouw alleen op oplossingen die je bedrijf zekerheid bieden. Er zijn veel oplossingen binnen de BNPL-markt, maar het is belangrijk om een ​​gereguleerd en robuust bedrijf te kiezen om je business te beschermen.

Het derde advies dat we zouden willen geven heeft betrekking op de huidige markt en de vele betalingsopties. In een wereld waarin klanten de meest moderne beschikbare betaalmethoden eisen, moeten we ons inspannen om hen deze mogelijkheden te bieden. Zinia biedt al deze mogelijkheden binnen hetzelfde platform. Buy Now Pay Later is nu, Zinia zal al deze betaalmogelijkheden in de toekomst gaan bieden”, vertelt Marco.


Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Zinia?

BEKIJK DAN NU HUN WEBSITE >

Deel dit nieuwsartikel