Nieuwe business partner: Omniaretail

Categorie
Gepubliceerd op: 31 januari 2023
Bijgewerkt op: 31 januari 2023
Geschreven door
Omniaretail 800 X 400
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Omniaretail. We spreken met Maren Ritzheim over Omniaretail. In dit artikel lees je meer over de uitdagingen, de ontwikkelingen en hoe Omniaretail de leden van Thuiswinkel.org verder kan helpen.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Er zijn zoveel dingen waar we trots op zijn! Ons team van 60+ Omnians bestaat uit teamleden uit 26 verschillende landen, wat aantoont hoe divers ons team is. We zijn ook trots op onze snel groeiende klanten die ons in 2022 hebben beoordeeld als marktleider op het gebied van dynamic pricing software in Europa op G2, één van de grootste internationale software vergelijkingsplatforms. Onze hoogwaardige pricing data en onze unieke aanpak op het gebied van klanten begeleiding zijn andere redenen waarom we zo trots zijn, aangezien het de reden is waarom we de Europese leider zijn geworden en waarom onze klanten tevreden blijven met onze service.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

Wij bevinden ons in een nieuwe, spannende en dynamische industrie. Wij analyseren de markt dagelijks om onze klanten te helpen hun concurrenten voor te blijven. Het vooruit blijven lopen op trends, veranderingen in de industrie en actuele gebeurtenissen houden ons gemotiveerd en geïnspireerd om kwalitatief hoogstaande data, inzichten en service aan onze klanten te blijven leveren.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Een van de grootste uitdagingen is het voorspellen van de toekomst. In deze onzekere tijden wil iedereen weten wat er gaat gebeuren, maar niemand kan dat voorspellen. Daarom is onze grootste uitdaging een stevige basis opbouwen om voorbereid te zijn op alles wat er gaat gebeuren in de wereld van pricing.

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op de korte en lange termijn?

Duurzaamheid en het ontstaan van de bewuste consument. Consumenten (en marktplaatsen) beginnen steeds meer interesse te tonen in last mile delivery mogelijkheden die duurzamer en milieuvriendelijker zijn. E-retailers moeten hierop inspelen om de wensen van de klanten te vervullen en tegelijkertijd rekening te houden met hun impact op het milieu. We zien een verandering van als maar sneller, goedkoper en groter naar steeds meer slimme en strategische oplossingen.

Op korte en middellange termijn zien we dat leveranciers flexibel moeten worden om te kunnen reageren en hun klanten te blijven bedienen: tijdens de pandemie schakelde klanten massaal over op online winkelen terwijl mensen tegenwoordig weer steeds meer winkelen in fysieke winkels.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Onze dynamic pricing software is ontworpen om bedrijven te assisteren bij het verbeteren van de kwaliteit van hun prijsstrategieën. Dit doen we door middel van het aanleveren van hoge kwaliteit market data en het automatiseren van prijsstrategieën voor het volledige assortiment. Dit resulteert in een verhoging van de winst over de volledige breedte van het assortiment. Daarnaast is onze oplossing erg gemakkelijk om op te schalen. Als onze klanten groeien, dan groeien wij naadloos mee.

Welke adviezen heb je voor onze leden?

Het belang van prijs als factor voor winst wordt onderschat. Prijs is de meest effectieve input voor het verbeteren van je winst volgens Professor Hermann Simon, de top pricing expert ter wereld. Volgens Prof. Simon levert een prijsverhoging van 1% een winstverhoging van 10% op, dit omdat het niet direct extra kosten met zich meebrengt zoals bijvoorbeeld het verkopen van meer producten wel vaak doet.

Gebruik de rustige periodes om data te verzamelen. Begin met het matchen van data voordat het druk wordt om voorbereid te zijn op drukke periodes van Black Friday tot aan de Nieuwjaarsdagen. Met andere woorden, elk seizoen kan behandeld worden als een test, zodat je beter kan plannen voor de pieken uit het komende jaar.


Wil je meer weten over Omniaretail?

BEKIJK DAN DE WEBSITE

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Thuiswinkel Markt Monitor Dashboard

  Gepubliceerd op 18 april 2024
  Kennisartikel

  Vergelijk jouw eigen prestaties met de branche via het online dashboard, exclusief voor leden en businesspartners.

  Online Marketing Data Statistieken Op Beeldscherm En Mobiele Telefoon 800X400
 • Embedded Lending als kans voor jouw bedrijf

  Gepubliceerd op 17 april 2024

  Embedded Finance gaat een stap verder dan traditionele bancaire diensten: financiële functies worden hierbij geïntegreerd in platforms en andere SaaS-oplossingen. Rabobank biedt een breed assortiment hiervan aan.

  Ondernemerschap
  Business Partner
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400