Nieuwe business partner: Huboo Technologies B.V.

Categorie
Gepubliceerd op: 23 augustus 2022
Bijgewerkt op: 23 augustus 2022
Geschreven door
Huboo 800 X 400
Business Partner

Thuiswinkel.org heeft een nieuwe business partner: Huboo Technologies B.V. Ze helpen je om al jouw fulfilmentbehoeftes te verzorgen. Hierdoor kan je als partners de focus leggen op de dingen die je graag doet. In dit interview maak je kennis met ze.

Waar ben je het meest trots op?

We zijn twee opeenvolgende jaren (2021 en 2022) verkozen tot één van Europa's “Best Places to Work”. Dit is een erkenning voor onze toewijding om een ​​omgeving en cultuur te creëren waar mensen graag komen werken. Wij streven ernaar dat onze werknemers zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Gelukkige medewerkers zorgen weer voor een goede service voor onze klanten.

Huboo zit nu ruim een ​​jaar in Veldhoven. Met ondertussen al meer dan 780 collega's in dienst, helpt Huboo samen meer dan 1000 klanten en zijn ze erg trots op deze snelle groei.

Hoe en waardoor laten jullie je inspireren?

Het is echt inspirerend om de groei van de ecommerce-merken, waarmee wij als hun fulfilmentpartner samenwerken, te zien. Van start-ups tot grote bedrijven, we helpen ze allemaal om hun succes mogelijk te maken. Door al hun fulfilmentbehoeftes te verzorgen kunnen onze partners zich concentreren op de dingen die ze graag doen.

We merken dat we klanten van buiten de EU aantrekken die zich naar Europa toe willen uitbreiden. Nederland is hierin een natuurlijke start voor hun uitbreiding. Omdat wij een door technologie gedreven bedrijf zijn, bieden we iets anders aan. Hierdoor kunnen onze partners hun bereik op marketplaces in Nederland, maar ook in heel Europa vergroten.

Persoonlijk word ik geïnspireerd door alle start-ups die de markt betreden. Wij merken dat de e-commerce markt gericht is op duurzaamheid, technologie en innovatie. Het is geweldig om deel uit te maken van deze nieuwe golf. Bij Huboo zijn we allemaal e-commerce consultants die klanten adviseren over de markttrends en beschikbare marketplaces. Kortom, samen met onze klanten helpen wij de toekomst van e-commerce vorm te geven! 

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe gaan jullie deze uitdaging aan?

Doordat we relatief nieuw zijn op de Nederlandse markt, is een van onze grootste uitdagingen om ervoor te zorgen dat potentiële klanten ons leren kennen. Momenteel weten deze potentiële klanten nog niet precies wat wij doen en hoe wij ze kunnen helpen. Dat is één van de redenen waarom we blij zijn met onze samenwerking met Thuiswinkel.org. Dankzij de samenwerking met Thuiswinkel werven wij meer naamsbekendheid binnen Nederland en kunnen wij de leden die ons nog niet kennen beter bereiken.          

Ook lanceren we binnenkort enkele mediacampagnes en hebben we een aantal spannende samenwerkingen om aan te kondigen. Houd onze website dus goed in de gaten!

Welke belangrijke online ontwikkelingen zie je op korte en lange termijn?

De handel op social media blijft groeien en ook veel verkopers richten zich nu tot deze online kanalen om hun verkoop te stimuleren. We zien deze trend sterker worden, vooral sinds de lancering van TikTok-shops. Daarnaast richten verkopers zich meer op digitale kanalen en passen zij nu ook multichannel-verkoopmodellen toe. Hierbij bieden ze goederen aan via een aantal verschillende verkoopkanalen en marketplaces. We zien ook dat bedrijven zich steeds meer bewust worden van hun ecologische voetafdruk. Om deze voedafdruk te verkleinen, kijken online verkopers naar oplossingen waarmee ze hun producten lokaal kunnen laten leveren. Door gebruik te maken van een derde partij zoals Huboo, die een internationaal logistiek netwerk heeft opgebouwd, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Hoe kunnen jullie de leden van Thuiswinkel.org verder helpen?

Als fulfilment bedrijf helpen we verkopers in eerste plaats met het verzorgen van al hun logistieke behoeftes. Van het opslaan van goederen tot aan het inpakken en bezorgen hiervan. Bovendien zijn we een door technologie gedreven bedrijf en bieden we de grootste variëteit van integraties aan op de markt. Dit helpt bedrijven om hun bereik in heel Europa te vergroten.

Ook kunnen wij leden van Thuiswinkel verder helpen door ecommerce-rapporten op te maken. In deze ecommerce rapporten worden verschillende trends, inzichten en analyses op een aantal verschillende gebieden meegenomen. De inzichten uit deze rapporten worden door onze klanten gebruikt om een verdere groei van hun bedrijf te realiseren. Ons team heeft veel ervaring in ecommerce, we kijken er dus naar uit om deze kennis en best practices te delen op Thuiswinkel gerelateerde evenementen.

Welke drie adviezen heb je voor onze leden?

Stel de klant centraal. Lever iedere keer weer de beste service om zo te garanderen dat de klant nog een keer terugkomt. Plan de pieken van het hoogseizoen in. Black Friday en Amazon Prime Day brengen geweldige aanbiedingen voor de consument met zich mee, op deze dagen zal er dan ook veel besteld worden. Zorg ervoor dat je alle bestellingen uit kunt voeren. Door het juiste voorraadniveau op orde te hebben kunnen alle bestellingen goed verwerkt worden. Als je een nieuw gebied wil betreden, kan fulfilment dit versnellen. Door samen te werken met internationale fulfilmentproviders kan je jouw goederen snel en efficiënt in de handen van je klanten krijgen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van Huboo Technologies B.V.?

GA NAAR DE WEBSITE >

Deel dit nieuwsartikel