LedLampenDirect: “Van tijd tot tijd moet je veranderen”

Categorie
Gepubliceerd op: 21 september 2018
Bijgewerkt op: 25 januari 2021
Geschreven door
Interview Ledlampendirect.Nl 800 X 400

LedLampenDirect is opgezet in 2009 als voorloper van het online verkopen van ledverlichting. Ooit klein begonnen, maar hard gegroeid en onlangs verhuisd naar een prachtige locatie in het hart van Nijmegen. Hoe onderscheidt LedLampenDirect zich en wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf? Jonno den Engelsman, mede-eigenaar, vertelt.

Onderscheidende factor is specialisme & kennis

LedLampenDirect is gespecialiseerd in de verkoop van ledverlichting. Al ruim negen jaar verkopen ze uitsluitend ledlichtbronnen en armaturen, waardoor het bedrijf veel specialistische kennis en ervaring in huis heeft. “We onderscheiden ons door een stap verder te gaan in het verlenen van service. Onze klantenservice is intern opgeleid en dus kunnen ze de klant, zakelijk of particulier, het juiste advies geven en daardoor direct de goede oplossing. Ook controleren wij iedere order die de deur uitgaat. Zien we een foute combinatie, dan nemen we direct contact op met de klant.”

“Als je bij ons voor 23:59 uur bestelt, dan heb je de artikelen de volgende dag in huis. Zeven dagen per week. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We hebben een ruime voorraad, dus zowel kleine als grote bestellingen kunnen we meteen verwerken. Dit zien we dan ook terug in de 25.000 positieve shop- en productbeoordelingen die we inmiddels hebben ontvangen van onze klanten”, vertelt Jonno

“Omdat we zowel de zakelijke als de particuliere markt optimaal willen bedienen, hebben we gekozen voor het voeren van beide keurmerken van Thuiswinkel.org. Het uitstralen en, nog belangrijker, het zijn van een betrouwbare webshop of zakenpartner is voor ons een zeer belangrijke factor. Dit geeft vertrouwen en hier staan we ook echt voor”, besluit Jonno.

Een eigen merk, een eigen wijze

Van ontwikkelen tot distribueren van ledverlichting en het op maat advies geven aan klanten, LedLampenDirect heeft echt kennis van zaken. Om snel te kunnen schakelen voeren ze een exclusief kwaliteitsmerk genaamd: YPHIX. Ze doen het op eigen wijze, op een onderscheidende manier. Alles om de klant zo goed mogelijk te helpen aan direct goed licht. 

Nieuwe website

Sinds 11 september hebben ze hun compleet nieuwe webshop gelanceerd. Ze zijn er lange tijd mee bezig geweest en nu is het resultaat daar. “Door mijn marketingachtergrond bij Unilever, heb ik geleerd dat je van tijd tot tijd moet veranderen om onderscheidend te blijven. Het brengt natuurlijk altijd risico’s met zich mee,” vertelt Jonno, “want het is dit keer wel een overgang naar een compleet nieuw design en een eigentijdse uitstraling. Anders en toch; je herkent ons direct. Ik denk dat we juist hiermee een grote stap voorwaarts kunnen maken. Voor ons intern geeft het ook veel extra energie om verder te groeien. Iedereen in en om het LedLampenDirect team heeft hard meegewerkt om dit te realiseren. Daar zijn mijn business partner, Martijn Advokaat, en ik enorm trots op!”

Ben je benieuwd naar de nieuwe website van LedLampenDirect? Bekijk hier het resultaat.

Deel dit nieuwsartikel