Kortingsticker.nl: drie passies combineren in één bedrijf

Categorie
Gepubliceerd op: 30 april 2021
Bijgewerkt op: 6 mei 2021
Geschreven door
Sale Stickers 800 X 400

Hij won een bronzen Shopping Award en is onlangs Thuiswinkel Zakelijk-lid geworden. We spreken met Jonatan Cohen, eigenaar van Kortingsticker.nl

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Mijn naam is Jonatan Cohen, 30 jaar en ik ben de eigenaar van Kortingsticker.nl.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

Ik kom zelf uit de grafische branche. En ben altijd al veel bezig geweest met het maken van reclame. Ik heb een grote passie voor vormgeving, stickers en e-commerce. Hoe mooi is het dat ik deze 3 passies nu kan combineren in één bedrijf. We zijn de webshop gestart omdat we veel vakkennis hebben. Maar ook omdat we zagen dat in de huidige online markt het aanbod in winkelreclame producten schaars of incompleet is. Daar willen we graag verandering in maken. Ons motto is: ‘Al onze kennis gebruiken zodat jij meer omzet kan maken met jouw winkel. Zo leveren we met alle plezier een bijdrage aan het succes van jouw bedrijf!’

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

Waar ik het meest trots op ben is het winnen van de bronzen Shopping Award in de categorie foto artikelen. Dat we in de eerste drie maanden dat we online zijn al een bronzen Award in de wacht wisten te slepen hadden we niet verwacht. Dat geeft echt een enorme boost! We onderscheiden ons door onze unieke productiemogelijkheid. We kunnen stickers van een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden. Klanten kunnen meerdere verschillende stickers in kleine aantallen bestellen. Zo kunnen zij zelf of met onze hulp aantrekkelijke kortingsacties voor hun winkel eenvoudig samenstellen.

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

Wat we voornamelijk zien is dat de lijn tussen B2C en B2B steeds kleiner wordt. Er word ook steeds meer zakelijk online besteld.

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

De ambitie is groot. We leveren nu in Nederland en België. We willen ons in de toekomst ook gaan richten op de Duitse en Franse markt.

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

Ik vind het belangrijk dat klanten met een gerust hart bij ons kunnen winkelen. En om het vertrouwen te geven dat we een betrouwbare partner zijn.

Deel dit nieuwsartikel