Even voorstellen: Thuiswinkel-lid Medischeklompen.nl

Categorie
Gepubliceerd op: 17 februari 2021
Bijgewerkt op: 2 maart 2021
Geschreven door
Interview Medischeklompen 800X400 (1)

Medischeklompen.nl is al bijna tien jaar lid van Thuiswinkel Waarborg. Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen van klompen voor de medische wereld. Corina Hendrikse, mede-eigenaar van Medischeklompen.nl, vertelt over de webshop, wat hen onderscheidt van de concurrent en hun toekomstplannen.

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

"Corina Hendrikse, mede-eigenaar van Medischeklompen.nl. Ons bedrijf is gevestigd in Kesteren. Wij verkopen klompen, onder andere bestemd voor de medische wereld."

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

"Zoals de naam van ons bedrijf al aangeeft zijn wij een onderneming die gespecialiseerd is in professioneel schoeisel voor de zorg. In deze branche wordt ontzettend veel gelopen en zijn loopcomfort en hygiëne ontzettend belangrijk. Onze klompen verkopen wij via inkoopafdelingen aan ziekenhuizen, zorginstellingen, oogklinieken, slagers en medische bedrijven. Maar ook de individuele professional is op zoek naar geschikte klompen. Wij werken vanuit het midden van het land met onze showroom, maar omdat de afstand en het gemak een rol speelt zijn wij in 2011 gestart met een webshop. Zodat specialisten en verzorgenden 24 uur per dag kunnen bestellen. De klompen zijn uit voorraad leverbaar, wat in deze tijd erg belangrijk is door covid-19. Met de webshop kunnen wij verzorgenden in het hele land voorzien van onze functionele en tevens trendy klompen."

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

"Wij zijn een enthousiast team, dat altijd klaar staat voor de klant. Onze klantenservice mag zich voetkundig adviseur noemen. Zij hebben kennis van de pasvorm van de klompen en ervaring met pasvormen van de voet en voetproblemen. Verder hebben wij een groot assortiment klompen op voorraad, vanaf maat 35 tot en met maat 49. Je slaagt dus eigenlijk altijd bij Medischeklompen.nl. We hebben ook een eigen trendy lijn in de klompen. We laten zelf klompen maken in een leuke print, zodat je je kunt onderscheiden in je werkkleding. Tot slot luisteren we naar de vraag van de klant en spelen we in op de behoefte van dat moment. Zodat niet alleen ons bedrijf goed loopt, maar zeker ook de klant!"

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

"Het is belangrijk om snel te leveren. En ook zie ik dat er vaak naast de webshop ook een fysieke winkel is."

Welke toekomstplannen hebben jullie nog?

"Wij proberen op de huidige manier ons bedrijf voort te zetten. Met vooral aandacht voor de klant en het aanbieden van professionele klompen die er ook nog eens mooi uitzien. Kwaliteit verkoopt zichzelf!"

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

"Omdat jullie organisatie een stuk betrouwbaarheid uitstraalt. Dit is erg belangrijk in de online verkoop."

Deel dit nieuwsartikel