EU-Handelsprogramma: succesvol grenzen verleggen na Brexit

Categorie
Gepubliceerd op: 4 juli 2022
Bijgewerkt op: 4 juli 2022
Geschreven door
Brexit - Brexit in Europa vlag 800 x 400

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert, in opdracht van het ministerie van EZK, het EU-Handelsprogramma voor Nederlandse ondernemers die getroffen zijn door Brexit. Met dit programma ondersteunt RVO ondernemers die zich willen oriënteren op nieuwe internationale marktkansen en stappen willen zetten in het realiseren van internationale groei.

Deelname aan het EU-Handelsprogramma is kosteloos en de drempel om deel te nemen is niet hoog. Ondernemers moeten door middel van documenten kunnen aantonen dat zij al vóór Brexit verkochten in het VK, dat zij door Brexit omzetverlies hebben geleden en/of consequenties ervaren van handelsbelemmeringen zoals invoermaatregelen.

Het programma is uniek omdat zowel registratie voor het programma als deelname aan de activiteiten kosteloos is. Het programma biedt onder voor e-learnings die de ondernemers of hun medewekers op elk gewenst moment kunnen volgen, exclusieve trainingen, maatwerk advies en marktverkenningen, (deelname aan) handelsmissies en bezoeken of deelname aan (internationale) beurzen. Het programma is vraaggestuurd, dus deelnemers krijgen ook alle ruimte om hun eigen sectoren, potentiele afzetmarkten en interesses in te brengen.

Meer informatie  

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp