Een kijkje in de keuken bij Thuiswinkel-collega Dorien Surquin

Categorie
Gepubliceerd op: 19 februari 2020
Bijgewerkt op: 9 februari 2021
Kijkje in de keuken - Dorien achter computer

Dorien Surquin werkt als medewerker Customer Support bij Thuiswinkel.org, een veelzijdige baan waarin contact met leden centraal staat. Vandaag geeft Dorien een kijkje in de keuken van haar werkdag. Hoe ziet een typische dag bij Thuiswinkel er voor haar uit? En wat is het geheime recept van Dorien voor een succesvolle werkdag?

7.00 uur Ochtenden zijn niet mijn ding…

Ik moet helaas vroeg opstaan. Voordat ik in de auto spring breng ik mijn dochter Renske naar het kinderdagverblijf. In de auto richting Ede luister ik naar de radio om even rustig wakker te worden, want ik ben niet echt een ochtendmens.

Dorien rijdt in de auto

8.30 uur What’s new?

Wat is er sinds gisteren nieuw binnengekomen? Aangekomen op kantoor open ik als eerste de mailbox om te zien of er leden zijn met prangende vragen over hun lidmaatschap of certificering. Samen met het team kijken we naar de werkzaamheden van de dag, deze staan in onze werkstroom. We pakken iedere dag een andere taak op, dus het is goed om dat kort te overleggen.

Dorien overleg met team

10.15 uur Hallo, nieuw lid!

We hebben een aanvraag binnen voor een nieuw lidmaatschap voor de webshop ToscaneTips.nl, dus ik bel de contactpersoon op. Ik volgde de webshop al op Facebook, omdat ik de afgelopen jaren in Toscane op vakantie ben geweest. We hebben we een leuk gesprek over de mooiste niet-toeristische dorpjes in Toscane, waar ik juist zo gek op ben, en ons verblijf daar. Na het uitwisselen van wat tips hebben we een tevreden Dorien en een tevreden lid! (Ondertussen droom ik even terug naar de warme dagen in Toscane…)

Dorien Toscane foto

12.00 uur Op naar het bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant zit om de hoek, dus jas aan en lekker naar buiten naar de buren voor een warme snack of een lekkere verfrissende salade. Ik ben gezwicht voor de kaassoufflé en praat tijdens de lunch bij met mijn collega’s. Ons kantoor zit midden in het bos, dus zo’n wandelingetje is geen straf!

Dorien wandelen in het bos

14.30 uur Leden verder helpen

Zijn er nog openstaande vragen van leden waar overleg met andere afdelingen voor nodig is? Ik sprak eerder deze week met een webshop die vragen had over een verdwenen pakketje, dus ik vraag mijn collega Vincent van de afdeling Juridisch om advies. Samen komen we tot een advies en leggen we het lid uit wat zijn rechten zijn. Een ander lid vraagt om meer informatie over het lidmaatschap, dus schakel ik met de afdeling Relatiemanagement om het beste uit het lidmaatschap te halen.

Dorien overleg met Marjan

17.00 uur Check, check, dubbelcheck

Zijn er nog dingen die vandaag afgehandeld moeten worden? Ik doorloop de laatste stappen van de hercertificering van Van den Assem Schoenen. Zij zijn alweer 11 jaar lid bij ons en ze zijn dit jaar weer succesvol door de scan gekomen! Ik sluit vol positieve energie van de dag mijn computer. Geen dag is hetzelfde en het spreken van positieve leden maakt mijn dag succesvol.

Dorien aan het werk

20.00 uur Teamuitje

We zijn een hecht team en vinden het leuk om eens in de zoveel tijd samen wat leuks te doen. Vanavond hebben we een stadswandeling in Arnhem en gaan we biertjes tappen in ’t Taphuys. Na een gezellige avond kom ik moe maar voldaan thuis.

Dorien teamuitje

Deel dit nieuwsartikel