Driving conversion through payments door PaymentGenes en Worldline

Categorie
Gepubliceerd op: 30 september 2021
Bijgewerkt op: 19 oktober 2021
Conversion 800 X 400 Px

Hoe ga je als e-commercebedrijf in 2021 om met betalen? Welke ontwikkelingen in de markt kunnen jouw sales ondersteunen en hoe kun je met een paar eenvoudige aanpassingen de conversie verhogen? Dit vertelt Diederik Klopper, consultant bij PaymentGenes, tijdens Shopping Today.

We stellen Diederik alvast kort aan je voor. 

Volgens hem wordt de consument steeds bewuster van het betaalproces. Wat betreft zijn eigen winkelbedrag is hij het afgelopen jaar ook bewuster geworden van welke betaaloptie hij bij welke uitgave kiest. Bol.com vindt Diederik een voorbeeldbedrijf als het gaat om de customer journey en ‘dat meer keuze beter is’ is volgens hem een overschatte ontwikkeling. Op de vraag waarom je zijn presentatie niet mag missen, antwoordt hij stellig: “Een klant die verloren gaat in de laatste fase van de aankoop, is de duurste conversie om te verliezen. Met kleine aanpassingen je conversie toch verhogen, zonder dat daar enorme investeringen aan vooraf gaan? Luister dan naar deze presentatie!”

De expertgroep Driving Conversion through Payments heeft zich het afgelopen onderzoeksjaar over dit onderwerp gebogen. De resultaten zijn verwerkt in de bluepaper die vanaf 14 oktober te downloaden is via ShoppingTomorrow.nl.

Hoe en waar kun je deze presentatie volgen?

Volg deze presentatie op 14 oktober van 14.10 – 14.40 uur in DeFabrique in Utrecht.

Bekijk het hele programma en bestel jouw ticket(s)

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp