De impact of kansen van de Metaverse op retail, door Meta en Heineken

Categorie
Gepubliceerd op: 3 oktober 2022
Bijgewerkt op: 3 oktober 2022
Geschreven door
Ontwerp Zonder Titel (16)

Wat houdt de Metaverse precies in? Wat zijn de ontwikkelingen en welke kansen biedt dit? En wat is de ervaring van de Heineken Silver launch in Decentraland? Dit vertellen Geraldine Beker-Bouma, Group Director bij Meta, en Otto Esser, Marketing Manager bij The HEINEKEN Company op het hoofdpodium tijdens Shopping Today.

De presentatie richt zich op de kansen voor retail die de Metaverse biedt. Geraldine geeft voorbeelden van merken en technologieën die al begonnen zijn. De Heineken Silver case is een mooi voorbeeld van een Nederlands bedrijf dat met de Metaverse heeft geëxperimenteerd. Otto deelt zijn ervaringen met de Heineken Silver launch in Decentraland. Daarnaast geven Geraldine en Otto je gedurende deze presentatie praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan!

De transitie naar de Metaverse gaat de manier waarop we shoppen veranderen. In de Metaverse kunnen we zowel online als in de fysieke wereld interacteren. Mensen hebben straks een fysieke, digitale en virtuele identiteit, hoe gaan we ze op de juiste manier benaderen voor de beste winkelervaring? “Dit vergt een nieuwe aanpak die verder gaat dan omnichannel denken. De belangrijkste ontwikkeling voor e-commerce is dat we zullen overgaan van transacties naar interactie en co-creatie met onze klantencommunities, vertelt Geraldine.

Op de vraag waarom je deze presentatie niet mag missen, antwoorden Geraldine en Otto stellig: “Iedereen die bij wil blijven en nieuwsgierig is naar wat de Metaverse kan gaan betekenen voor retail en merken mag deze presentatie niet missen. Laat je inspireren en krijg praktische tips hoe hiermee aan de slag te gaan.”

Hoe en waar kun je deze presentatie volgen?

Volg deze presentatie 13 oktober van 09.20 – 09.50 uur op het keynotepodium in DeFabrique in Utrecht.

Bekijk het hele programma en bestel jouw ticket(s)

Deel dit nieuwsartikel