Anouk Beeren, Directeur cross channel van Intergamma, spreekt op Shopping Today!

Categorie
Gepubliceerd op: 10 september 2021
Bijgewerkt op: 13 oktober 2021
Anouk Beeren, Expert

TICKETS UITVERKOCHT

Expertgroep ‘Shopping in 2030’, door Magnus Red B.V., Bluebird Day, eHealth Ventures Group en Thuiswinkel.org, is met behulp van scenarioplanning aan de slag gegaan met de onderzoeksvraag: “Hoe shopt de consument in 2030?”. Zij bekeken hoe ondernemend Nederland zich kan voorbereiden op technologische en marktontwikkelingen, veranderend consumentengedrag en thema’s zoals duurzaamheid en mobiliteit, zodat zij ook in de toekomst succesvol blijven, nationaal én internationaal.

Anouk Beeren, Directeur cross channel van Intergamma, is één van de panelleden van ‘De krachten die de toekomst van retail gaan vormen’ op 14 oktober tijdens Shopping Today. We voelden haar alvast kort aan de tand over ontwikkelen in de online retail.

Volgens Anouk blijven technologie en data de belangrijkste pijlers in de ontwikkeling van e-commerce. En ook het continue digitaliseren van klantprocessen. De Bijenkorf vindt ze een voorbeeldbedrijf als het gaat om de customer journey: “Daar is al veel afgestemd op elkaar en de primaire shopping flow is al omnichannel. Iets waar veel bedrijven nog mee worstelen.” Anouk gelooft niet dat de retail verleden tijd is, deze ontwikkeling wordt naar haar idee overschat. “Dat retail flink aan het veranderen is, is wel een feit, maar ik heb flinke twijfels bij het compleet verdwijnen”, aldus Anouk. Op de vraag waarom mensen het panel niet mogen missen tijdens Shopping Today antwoordt Anouk: “Daar zit een groepje mensen op het podium met flinke ervaring bij elkaar die de bezoekers een aantal inzichten kunnen meegeven die hopelijk inspireren om zaken sneller en/of anders aan te gaan pakken.”

Hoe en waar kun je deze presentatie volgen?

Volg het panel 'De krachten die de toekomst van retail gaan vormen' op 14 oktober van 10.30 – 11.00 uur in DeFabrique in Utrecht. Het panel bestaat uit Jeremiah Albinus van fonQ, Rogier Havelaar van PostNL, Anouk Beeren van Intergramma, Kitty Koelemeijer van Nyenrode Business Universiteit en Douwe Lycklama van Innopay NL B.V. en wordt gemodereerd door Axel Groothuis van Magnus en Wim La Haye van Bluebird Day.

Bekijk het hele programma en bestel jouw ticket(s)

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp