Wat doet de online ondernemer aan duurzaamheid?

Gepubliceerd op: 13 november 2023
Bijgewerkt op: 13 november 2023
Geschreven door
Duurzaamheid 800 X 400 (1)

“Ik denk dat je als retailer een hele belangrijke verantwoordelijkheid hebt om consumenten duurzamere keuzes te laten maken”, aldus CEO bij Flinders Oscar Diele. Op een duurzame en verantwoorde manier ondernemen creëert bestaansrecht richting de toekomst. Duurzaamheid en financiële waarde toevoegen moeten daarbij hand in hand kunnen gaan, om de economie nu en van de toekomst gaande te houden. Het is zaak dat de politiek dat goed begrijpt en de transitie naar duurzame businessmodellen stimuleert.

Please to watch this video.

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Denk mee over circulair textiel nationaal beleidsprogramma

  Gepubliceerd op 17 juni 2024

  Voor circulair textiel publiceert het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een concept-beleidsprogramma voor 2025 tot 2030, met de vraag om input te leveren voor bedrijven.

  Duurzaamheid
 • De sleutel tot duurzame groei

  Gepubliceerd op 29 mei 2024

  Om concurrerend te blijven is het omarmen en het toepassen van de razendsnelle opkomst van Artificial Intelligence, voice-technologie en dataverzameling essentieel.

  Duurzaamheid In Het Nieuws
 • Circulair shoppen in 2030: De Toekomst van Reparatie in de Retail

  Gepubliceerd op 21 mei 2024
  Kennisartikel

  In 2030 moet Nederland 50% minder primaire abiotische grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. In 2050 streeft Nederland naar een volledig circulaire economie.

  Duurzaamheid (1)
 • Vijf redenen waarom een duurzaamheidsstrategie onmisbaar is

  Gepubliceerd op 13 mei 2024
  Kennisartikel

  Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen e-commerce. Ondanks de brede toepasbaarheid van het onderwerp duurzaamheid is het vaak lastig om er grip op te krijgen én te houden. Waar begin je, wat zijn thema's die kansrijk zijn voor jouw organisatie, waar sta je nu, en hoe doe je het goed? Een duurzaamheidsstrategie helpt je organisatie om hier inzicht in te krijgen en een route voor de toekomst uit te stippelen.

  Duurzaamheid 800 X 400 (1)