Q&A AI in e-commerce

Gepubliceerd op: 26 maart 2024
Bijgewerkt op: 26 maart 2024
Artificial Intelligence

Tijdens deze Q&A gaven expert Guus van de Mond en Joey Jacobs van Squadra een korte introductie over het onderwerp en daarna hebben zij verschillende vragen beantwoord over artificial intelligence (AI) binnen e-commerce.

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

E-learning Artificial Intelligence (AI)

Duik in het onderwerp met de e-learning van e-Academy.

Hoe kan Artificial Intelligence (AI) van toegevoegde waarde zijn? In deze e-learning krijg je handvatten om met AI meer uit je webshop te halen.

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden?

  Gepubliceerd op 25 maart 2024
  Categorie

  Fulfilment: Zelf beheren of uitbesteden? Een moeilijke keuze voor veel ondernemers. Wat zijn de voordelen van het uitbesteden? En wat zijn de voordelen van zelf beheren?

  YVL 800 X 400 (1)
  Business Partner
 • Nederlandse consument geeft in 2023 online meer uit aan vakanties dan ooit

  Gepubliceerd op 19 maart 2024

  Nederlandse consument geeft in 2023 online meer uit aan vakanties dan ooit. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.

  TMM Nieuwsartikel FY 2023