E-learning: B2b-webshop

Gepubliceerd op: 22 april 2021
Bijgewerkt op: 19 augustus 2021
B2b Houten Blokjes 800X400

De b2b-e-commercemarkt verandert razendsnel. Voor bedrijven die zich op de zakelijke markt richten is het noodzakelijk om op afstand te gaan verkopen. Bijna 40% van zakelijk Nederland heeft namelijk in het afgelopen jaar een online bestelling geplaatst voor het bedrijf. Maar wat is de meerwaarde van een b2b-webshop, hoe implementeer je een b2b-webshop succesvol en hoe maak ik mijn huidige b2b-webshop succesvoller? Dat leer je in deze e-learning.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Volg de e-learning of bekijk hier al onze e-learnings.​

Onderwerpen

Deel deze video

Recente artikelen over dit onderwerp

 • E-learning: Duurzaamheidsstrategie

  Gepubliceerd op 9 april 2024
  Video

  Deze e-learning voorziet je van praktische inzichten en concrete stappen om een effectieve duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen en te implementeren die uniek is voor jouw webshop.

  Duurzaamheidsstrategie 800 X 400
  e-Academy
 • Dit is waarom customer loyalty zo belangrijk is

  Gepubliceerd op 4 april 2024
  Kennisartikel

  Loyale klanten zijn waardevolle klanten. Ze keren vaker terug naar je webshop, besteden meer en kosten minder dan nieuwe klanten. Daarnaast bevelen ze je webshop vaker aan en delen ze meer data. Alleen, hoe maak je van je klanten loyale klanten? 

  Customerloyalty2
 • Data: Het nieuwe goud?

  Gepubliceerd op 28 maart 2024
  Kennisartikel

  Veel e-commerceorganisaties zetten data al succesvol in om hun prestaties verder te optimaliseren. Binnen het mkb zijn er echter veel bedrijven die de eerste stappen met data nog moeten zetten. Deze bedrijven hebben mensen nodig die begrijpen wat een e-commercebedrijf nodig heeft op het gebied van data en wat data voor een e-commercebedrijf kan betekenen.

  Data Binaire Code Digitaal 800X400
 • E-learning: Deepdive: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce

  Gepubliceerd op 8 februari 2024
  Video

  Deze deepdive heeft als voornaamste doel om jou handvatten te geven zodat je snel aan de slag kunt met data en zo je bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren.

  Data Man Bekijkt Data Op Beeldscherm 800X400
  e-Academy