21 oktober 2018
Locatie: Utrecht
Organisator: Ecommercenews

Ecommercerun 2018

De Ecommercerun is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door het ecommerce-weblog Ecommerce News. Dit jaar wordt het alweer de zevende keer dat het hardloopevenement wordt georganiseerd en zoals gebruikelijk gebeurt dit tijdens de Maliebaanloop in Utrecht. Die vindt dit jaar op zondag 21 oktober plaats.

Wie deden er al mee?

De afgelopen jaren hebben tal van enthousiaste sportievelingen meegedaan die werkzaam zijn bij bedrijven als Bol.com, Thuisbezorgd, Twinkle Magazine, Etrias en DeOnlineDrogist. Ook werden er regelmatig bekende gastsprekers uitgenodigd die niet schroomden om de 6 of 10 kilometer mee te lopen. Zo hebben onder andere Mark Tuitert, Leontien Zijlaard-van Moorsel én Dries Roelvink de finish bereikt!

Waarom zou je meedoen?

De Ecommercerun was door Ecommerce News niet alleen in het leven geroepen om de redactie van het weblog wat sportiever te krijgen, maar was ook bedoeld om op een ongedwongen en informele manier contact te houden met de branche. Vaak gaat het bij reguliere ecommerce-evenementen toch om de commercie, wat het leuke contact niet altijd ten goede komt. Bij de Ecommercerun staat plezier voorop!

Wat kan je op deze dag verwachten?

De dag begint iets na tienen met een peptalk, groepsfoto en natuurlijk de warming-up. Om kwart over twaalf begint dan eindelijk de loop, waarna er na een klein uurtje aan de lekkere lunch wordt begonnen. Daarna volgt natuurlijk de prijsuitreiking en wordt er onder het genot van een drankje nog even lekker nagepraat over de behaalde resultaten.

Bekijk hier een foto-impressie van de Ecommercerun 2017.

Naar de website >