SoftwareMatching.io B.V.

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2024

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 90701534
Vestigingsadres
Turfstraat 1 - 3
6811 HL Arnhem
Nederland

Informatie

Vind en vergelijk de beste ERP- en/of CRM-software voor eCommerce

Ontdek moeiteloos de ideale ERP- en/of CRM-software in slechts 15 minuten specifiek afgestemd op jouw wensen en op de behoeften van het bedrijf in de eCommerce. Dit alles volledig online en met onmiddellijk resultaat.

Het enige wat je hoeft te doen, is enkele vragen beantwoorden over het bedrijf en de automatiseringswensen. Ons slimme vergelijkingsplatform analyseert de vereisten en vindt de meest geschikte ERP- en/of CRM-software en de beste implementatiepartner.

________________________________________

Weten hoe dit werkt? Bekijk onze video!

________________________________________

Binnen 3 stappen ontvang je een persoonlijk overzicht voor de beste ERP- en/of CRM-software volledig afgestemd op jouw vraagstuk:

 1. Inzicht in het bedrijf
  Beantwoord een aantal vragen over het bedrijf en de bedrijfsprocessen. Onze vergelijkingssoftware doet de rest.

 2. Direct online resultaat
  Je ontvangt een beveiligde link naar een persoonlijke SoftwareMatching.io omgeving en krijgt direct een online overzicht met het advies. Je kunt meteen beginnen met bekijken en vergelijken.

 3. Plan een afspraak
  Via ons platform kun je direct een vrijblijvende kennismaking of demo plannen met de ERP- of CRM-leverancier(s) als je dat wil.

Wat maakt SoftwareMatching.io anders dan andere (online) software adviseurs?

Simpel… we zijn eerlijk.

Je kent het vast wel, je wil online advies inwinnen, vult een formulier in en vervolgens wordt je platgebeld door allerlei aanbieders. En op wonderbaarlijke wijze zijn ze allemaal onderdeel van jouw “persoonlijke advies”  volgens de website en de medewerkers die je gesproken hebt. Natuurlijk niet… in werkelijkheid wordt de data verkocht en wie het wil kopen is “het advies”.

Dat moet anders en dat doen wij dan ook..

 • Ons platform stelt vragen over het bedrijf, bedrijfsbehoeften en processen. Op de achtergrond wordt een requirementsanalyse gemaakt op basis van de antwoorden voor ERP- en/of CRM-software.

 • Aan het einde van de vragenlijst kun je deze analyse inzien en aanpassen indien gewenst. Mét of zonder kennis van ERP en CRM systemen kom je dus makkelijk door het platform heen.

 • Je vult enkele gegevens in en krijgt een link toegestuurd. Via deze link kom je direct bij een eigen beveiligde SoftwareMatching.io omgeving.

 • In deze omgeving zie je direct het advies, kun je vergelijken en als je dat wil een vrijblijvende afspraak plannen met een of meerdere leveranciers voor een kennismakingsgesprek of demo.

 • Heb je een kennismakingsgesprek met een ERP of CRM leverancier gepland. Dan sturen wij een melding naar de leverancier met het verzoek.

 • Accepteert de leverancier het verzoek? Alleen dan krijgt de leverancier jouw gegevens te zien om het gesprek in te plannen en zich goed voor te kunnen bereiden.

Kortom: je krijgt objectief, persoonlijk en kwalitatief advies zonder bang te zijn dat jouw data ongewenst verkocht wordt en vervolgens platgebeld wordt door allerlei verkopers. Je bepaalt namelijk zelf wat er met jouw data gebeurt. Jouw belang staat altijd voorop!

Maak kennis met de experts van SoftwareMatching.io B.V.

 • Bas Rutten

  Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
  Bas Rutten
  JobPosition COO
  CompanyName Softwarematching.io

Recente artikelen