Returnless

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 72233311
Vestigingsadres
Stadhuisplein 10
5611EM EINDHOVEN
Nederland

Informatie

Over Returnless
Returnless is een retouroplossing die webshops helpt bij het versoepelen en automatiseren van het retourproces. De software oplossing bestaat uit een retourportaal en een digitaal retourformulier.

Digitaal retourformulier
Via het digitale retourformulier kan jij als webshop alle retourinformatie uitvragen die je nodigt hebt voor soepele afhandeling. Via het makkelijk te volgen formulier melden consumenten zelfstandig hun retour voor en kiezen zij hun favoriete verzendmethode. Het slimme retourformulier houdt automatisch onnodige retouren tegen op basis van custom regels en condities.

Retourportal
Alle retouren ontvang je gemakkelijk in één overzicht in de retourportal, zodat je precies ziet wat er retour komt, wanneer en waarom. Daarnaast heb je met retour analytics handvatten om aan de slag te gaan met de pijnpunten binnen je assortiment om toekomstige retouren te kunnen voorkomen.

Zo krijg als webshop meer grip op je retourproces, en dat betekent: Retourkosten verlagen, sneller retouren afhandelen en retouren verminderen.

Je neemt Returnless eenvoudig af voor een vast bedrag per maand, en met meer dan 25+ integraties koppel je Returnless binnen 'no time' aan iedere webshop.

Maak kennis met de experts van Returnless

 • Joost Kempe

  Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
  JobPosition Customer Succes Manager
  CompanyName Returnless
 • Marijn Prijs

  Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
  JobPosition Co-founder Returnless
  CompanyName Returnless

Recente artikelen