Black Friday Nederland

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 71765727
Vestigingsadres
Parallelweg 30
5223 AL 's-Hertogenbosch
Nederland

Informatie

Black Friday Nederland is sinds 2015 het online platform waar heel shoppend Nederland terecht kan voor een overzicht van Black Friday- en Cyber Monday deals. Waar dit platform in 2015 nog werd bezocht door 200.000 bezoekers in november, lag dit aantal bezoekers in november 2020 op 2,2 miljoen. De populariteit rondom Black Friday in Nederland blijft jaarlijks flink groeien.

Black Friday Nederland is voor retailers een interessante plek om onder de aandacht te komen bij een zeer koop willende doelgroep. Om die reden heeft Black Friday Nederland al vele partnerships gesloten met retailers als MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Dyson.

Naast de bezoekers op de website heeft Black Friday Nederland ook een fanbase opgebouwd via social media kanalen en e-mail. Via Facebook worden meer dan 25.000 mensen tijdens de Black Friday periode dagelijks op de hoogte gehouden van scherpe deals en via Instagram worden er meer dan 7.500 mensen bereikt. Daarnaast worden er vanuit Black Friday Nederland in het laatste kwartaal van het jaar nieuwsbrieven verzonden aan de 65.000 nieuwsbriefabonnees, met daarin een selectie van de beste deals. Deze verschillende kanalen bieden dan ook diverse advertentiemogelijkheden voor adverteerders.

Van origine heeft Black Friday Nederland een sterke focus op de promotie van acties die vallen binnen de Black Friday periode. Om gedurende het hele jaar relevant te zijn voor consumenten worden er sinds 2020 niet alleen tijdens de Black Friday periode, maar juist gedurende het hele jaar winkelacties gepromoot. Hierdoor kunnen consumenten het hele jaar door, profiteren van het overzichtelijke deal- en winkeloverzicht van Black Friday Nederland.

Maak kennis met de experts van Black Friday Nederland

Recente artikelen