Anderen over het lidmaatschap van Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft een grote achterban, bestaande uit leden, business partners en andere e-commerceprofessionals. Ben jij benieuwd naar hun mening over onze vereniging? Bekijk hier de ervaringen van anderen.

Davy Agten, Klium.nl: 

"Ik raad het andere webshops zeker aan om lid te worden van Thuiswinkel Waarborg. Het heeft alleen maar voordelen: je webshop is betrouwbaarder en dat zorgt automatisch voor meer conversie, meer verkoop." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

 

Bekijk de video op Youtube

Marcel Joosten, Central Point: 

"Als je als webshop puur en alleen aan de zakelijke markt verkoopt, dan zou ik adviseren: laat je certificeren voor het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk. Dan weet je zakelijke klant in ieder geval dat het goed bij je zit.”" (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling  als .srt)

Bekijk de video op Youtube

Rineke van Doorn, All About Singles:

"We zijn twee jaar geleden begonnen met de reviews van Thuiswinkel. Via de reviews vertellen de klanten ons wat ze willen en wat ze vinden dat er beter of anders kan. Ze geven ons hele goede feedback waar wij iets mee kunnen." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op Youtube

Claudia van Zoeren - Helbers, fonQ.nl: 

"Wij zijn lid geworden van Thuiswinkel.org, omdat het fijn is voor klanten om te weten dat er een partij is om op terug te vallen. Wij vinden het heel prettig om altijd een partij te hebben om advies aan te kunnen vragen, met name als er sprake is van een juridisch conflict. Dan kunnen we altijd terecht bij Thuiswinkel.org en dat is heel fijn." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op Youtube

Vragen?

Vul ons contactformulier in of bel 0318 64 85 75. We helpen je graag verder, ook als je aan bedrijven online verkoopt!