Anderen over Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft een grote achterban, bestaande uit leden, business partners en andere e-commerceprofessionals. Ben jij benieuwd naar hun mening over onze vereniging? Bekijk hier de ervaringen van anderen.

Mischa Tan, Cadeau.nl: 

"Wij zijn lid van Thuiswinkel.org, omdat het logo van Thuiswinkel Waarborg de beste garantie is die een klant kan hebben dat de website helemaal op orde is." (audiotranscript) (download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube

Joachim de Boer, Deonlinedrogist.nl:

"Wij maken gebruik van Thuiswinkel Waarborg Reviews, omdat het voor ons een hele goede manier is om feedback te krijgen van onze klanten. Wij hebben ook gemeten en met het Thuiswinkel Waarborg Review systeem krijgen we gewoon meer beoordelingen binnen dan met een ander review systeem." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube

Mark van den Berg, Mailplus: 

"Wij zijn business partner geworden van Thuiswinkel.org, omdat wij volledig achter de visie en filosofie van deze organisatie staan. Wij vinden het goed dat er een partij in Nederland is die het opneemt voor de Nederlandse e-commerce partijen en hun belangen behartigt." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube

Vragen?

Vul ons contactformulier in of bel 0318 64 85 75. We helpen je graag verder, ook als je aan bedrijven online verkoopt!