Shopping Awards Gala

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. Voor de 23e keer worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel.org.

Van
do 28 mrt 2024 17:00
Tot
do 28 mrt 2024 23:00
Locatie
Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
Prijzen
Shopping Awards Zwart Goud Glitter 800X400

Shopping Awards 2024
De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. We zijn er trots op om de awards al voor de 23e keer uit te reiken en succes in de retail industrie te vieren. Op donderdag 28 maart 2024 worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Wie wordt de opvolger van Welkoop en gaat er met de titel DHL Beste Webwinkel naar huis? 

Meedoen
Ben jij trots op waar je als webwinkel staat? Blinken jullie uit op bepaalde thema’s (starter, sustainability, marketplace seller, B2B of nieuwe technologieën)? Worden jullie gewaardeerd door consumenten en door vakgenoten? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog gratis in en maak kans op één of meerdere Shopping Awards! Inschrijven kan t/m vrijdag 26 januari 2024. 

Shopping Awards Publieksprijzen
De publieksprijzen worden uitgereikt in maar liefst 30 categorieën, waaronder: reizen, (mode) warenhuizen, supermarkten, drogisterijen en woonaccessoires. Winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen worden in februari 2024 bepaald volgens het Songfestival principe: voor 50% door stemmen van het publiek én voor 50% door beoordelingen van honderden Shopping Awards Vakexperts.

Shopping Awards Vakprijzen
Schrijf je in voor één van onderstaande thema’s en leg je case voor aan een deskundige vakjury:

  • B2B
  • Sustainability
  • Marketplace seller
  • Starter
  • Nieuwe technologieën

In februari 2024 worden alle ingezonden cases door een vakjury beoordeeld. De genomineerden mogen in maart 2024 hun case presenteren aan de vakjury.

De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel.org.

Meld je aan voor de Shopping Awards

Onderwerpen

Deel dit evenement