E Learnings Header 1920 X 1080 E Academy Formulier Wordt Ingevuld Met Pen
E Academy Org Verticaal RGB

Gratis e-learnings

Via de e-learnings van e-Academy biedt Thuiswinkel.org werknemers van (web)winkeliers een eenvoudige manier om zichzelf bij te scholen op verschillende e-commerceonderwerpen. Hierbij kun je denken aan conversieoptimalisatie, marktplaatsen en digitale innovatie. Als lid van Thuiswinkel heb je gratis toegang.

Ga naar de e-learnings

Gratis account aanmaken

Als lid van Thuiswinkel heb je gratis toegang tot ons volledige aanbod. Zo maak je een account aan

Wist je dat je ook samen met je collega’s aan de slag kunt en je team collectief kunt aanmelden bij e-Academy? Hiermee hoeft niet iedere medewerker individueel een account aan te maken.

[Unique Selling Points]

Vergroot je e-commercekennis in je eigen tempo
Toets je kennis en ontvang een certificaat
Leer van best practices uit de (inter)nationale markt
Direct toepasbaar dankzij concrete handvatten
Zeer uitgebreid en up-to-date aanbod

Inmiddels hebben we meer dan 55 e-learnings die beoordeeld worden met een ruime 8,6. De komende periode gaan we nog vele e-learnings opleveren, dus houd onze website in de gaten. 

Wil je wel meer leren over verschillende onderwerpen binnen e-commerce, maar heb je geen tijd of zin voor lange cursussen of opleidingen? Dan is leren via een e-learning iets voor jou. Een e-learning is een korte, online cursus waarin je over een specifiek onderwerp kennis opdoet. Onze e-learnings duren gemiddeld zestig minuten en geven je concrete handvatten mee waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen organisatie. 

Leren in je eigen tempo

Online leren via onze e-learnings brengt veel voordelen met zich mee. Zo verbreed je jouw e-commercekennis in je eigen tempo en op een zelf gekozen moment. Je hoeft geen rekening te houden met andere cursisten en je bent niet gebonden aan een locatie. Daarnaast kun je onze e-learnings ook volgen via verschillende apparaten, zoals tablet en mobiel.

In onze e-learnings delen experts uit de (inter)nationale markt best practices en handige theorieën. Je oefent met nieuwe stof door de praktische voorbeelden en opdrachten in de e-learning. De opgedane kennis kun je vervolgens direct toepassen in je eigen organisatie.

Wanneer je een e-learning hebt doorlopen, is het tijd om te bewijzen dat je de stof hebt begrepen en onthouden. Hiervoor maak je een afsluitende toets. Heb je voldoende vragen goed beantwoord? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat! Door deze te delen op LinkedIn laat je aan je collega’s en andere e-commerceprofessionals zien dat jouw kennis over een bepaald onderwerp weer up-to-date is.

Ga naar de e-learnings

Wil jij
persoonlijke ondersteuning?

Wil je meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op. 

Simon Groters
Simon Groters