Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 55411592
Vestigingsadres
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA ZOETERMEER
Nederland

Spotler e-mail marketing automation

Spotler helpt - met in eigen huis ontwikkelde software en diensten - meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Behalve prettige software en uitmuntende dienstverlening heeft Spotler veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan.

Prettige software

Spotler stelt zichzelf tot doel om software te ontwikkelen waarmee gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketingcommunicatie. Spotler kiest er daarom voor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is. Spotler klanten moeten snel resultaat kunnen behalen en daarom meer tijd over houden voor andere marketingactiviteiten.

Software with a Service

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e‑mail marketing (automation) te halen. Spotler is meer dan alleen software. Spotler zorgt voor de volledige onboarding, inclusief de nodige templates, eventuele integraties met CRM- en e‑commerce­systemen en een gebruikerstraining van 1 dag. Heb je daarna vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het support­team.

Veilig werken met klantdata

Spotler is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler o.a. veilig werken met klantdata. Daarnaast is de software volledig AVG-compliant. Spotler is ontstaan in juni 2017 na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus (opgericht in 2004). Sinds november 2016 heeft CNBB Venture Partners uit Rotterdam een meerderheidsbelang in Spotler en is Spotler onderdeel van de Spotler Group.

Spotler eCommerce voor webshops

Eén van de producten van Spotler is Spotler eCommerce, een platform dat speciaal voor webwinkels en (e-)retailers is ontwikkeld.

  • Binnen 10 minuten een nieuwsbrief op te stellen en te versturen
  • 5 standaard automatische campagnes (verlaten winkelwagentje, win-back, product review, welkomstbericht, verjaardag) direct beschikbaar
  • Eigen automation campagnes inrichten en zaken als dynamische content, doelgroepfilters, SMS, webformulieren en pop-ups
  • Automatische contact-, product- en orderkoppeling met webshops (o.a. ASPOS, Magento, Lightspeed eCom, Shopware en andere e-commerce platformen) zodat deze gegevens in Spotler gebruikt kunnen worden
  • Een 360 graden klantbeeld voor relevante en persoonlijke e-mailcommunicatie op het moment dat de koppeling wordt gelegd met Customer Data Platforms (CDP’s o.a. Datatrics, Shoppingminds en Squeezely)
  • Synchronisatie naar fysieke winkel systemen inclusief ontdubbeling met webshop; onderscheid tussen on- en offline klanten en bijbehorende order
  • Heldere performance- en conversierapportages over hun nieuwsbrieven en acties in te zien en daarop te sturen.