Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 04060983
Bezoekadres
Zonnebaan 9
3542 EA UTRECHT
Nederland

Over Payment Provider Buckaroo

Sinds 2005 is Buckaroo leverancier van betalingsoplossingen in Nederland. Buckaroo is gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en de afhandeling van online betalingsverkeer voor webwinkeliers. Daarnaast leveren wij onze oplossingen aan bedrijven die hun facturatie/ betaalstroom willen optimaliseren. Met ruim 5.000 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Ziggo, Pathé Theaters, Roadguard, Miss Etam, Total, WoningNet en RTL Nederland tot onze uitgebreide klantenkring.

Buckaroo heeft een breed scala aan betaaloplossingen, daarnaast kunt u kiezen uit een breed scala aan financiële oplossingen zoals: Credit Management, Recurring Payments, Point of Sale, Cadeaukaarten en Vouchers en het versturen van betaalverzoeken per e-mail. 

Wilt u een online winkel starten of verder doorontwikkelen, uw facturatieproces optimaliseren en digitaliseren en/of meer weten over onze loyalty mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze betaalspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)30-711 50 00 of stuur een e-mail naar info@buckaroo.nl.

Stel een vraag over onze diensten Direct onze diensten aanvragen 

Beste PSP 2014, 2015 & 2016 (Emerce top 100)

Buckaroo is zowel in 2014, 2015 als 2016 uit het Emerce Top 100 onderzoek als Beste Payment Provider van Nederland gekomen. Dit onderzoek is verstuurd naar 53.973 top beslissers uit de ecommerce branche. De deelnemers is gevraagd om organisaties te beoordelen op vier criteria (kennis/know-how, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit). Uit het onderzoek blijkt dat wij als Payment Service Provider goed scoren op alle vier de criteria en uitblinken op het gebied van Betrouwbaarheid.

 Buckaroo beste payment Service Provider Nederland 2014Buckaroo beste payment Service Provider Nederland 2015

Buckaroo, Boosting your business!