Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 08203350
Vestigingsadres
K R Poststraat 90 5
8441 ER HEERENVEEN
Nederland
De basis van AfterPay is dit: wij willen consumenten een makkelijke, betrouwbare en veilige betaalmethode bieden, waarbij hij of zij zelf kan bepalen wanneer ze betaalt. We zijn hard onderweg om een betaalmethode te worden die standaard is opgenomen in de kassa van grote betaalspelers. Dat betekent dat je straks naast iDeal en PayPal bij veel retailers ook standaard voor AfterPay kunt kiezen.

We laten geen dag voorbij gaan zonder onze diensten nog meer op de behoeften van de consument af te stemmen. Om hen nog meer regie te geven over hun doen en laten als het om kopen en betalen gaat.

We gaan meer dan ooit de customer journey, het traject dat de
klant aflegt van webshop tot en met de bedankmail, verfijnen en monitoren. Op welke device of via welke techniek dan ook. We willen namelijk nog beter weten wat consumenten nu, maar vooral ook in de toekomst van ons vragen. Want de consument zit nou niet bepaald eenvoudig in elkaar: hij kan vele gedaantes en koopgewoontes aannemen. Door al die kennis over consumenten en consumentengedragingen zullen we ons nog meer onderscheiden, en als kennisbank van onschatbare waarde zijn voor de webwinkels.
Ook wat betreft technologie hebben we een duidelijke missie. We
gaan state-of-the-art selfservice platformen (apps) ontwikkelen en vervolmaken.
Precies in lijn met het innovatieve karakter van ons bedrijf. Zodat de
consument, waar hij ook is en wat hij ook wil, nog meer regie heeft over snel, makkelijk en eenvoudig betalen. Want de muisklik is in vele gevallen al vervangen door de ‘swipe’ en betalen met een ‘knipoog’.

AfterPay is gevestigd in zowel Heereveen als Amsterdam. Binnen deze locaties krijgen webwinkeliers een vast aanspreekpunt waardoor snelle beantwoording van de vragen gegarandeerd is.

Voor vragen kunt u mailen naar: sales@afterpay.nl