Werken bij Thuiswinkel.org

Wil jij de e-commercemarkt verder helpen? En ben je toe aan een echte uitdaging? Lees snel verder

 

Filter op

Vacatures

Kom werken bij dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland: Thuiswinkel.org. Wij helpen webwinkels verder met slimme, relevante en praktische oplossingen zodat zij succesvol kunnen ondernemen. Wij doen dit onder andere door belangenbehartiging, het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, kennis & educatie en netwerkmogelijkheden. Hierdoor maken wij met ons enthousiaste team de online markt in Nederland elke dag een stukje beter.

Wij zijn op zoek naar toppers die grenzeloos nieuwsgierig zijn, die houden van hard werken en altijd ‘the extra mile’ willen lopen. Maar ook net even verder willen kijken, bijvoorbeeld wat er over de grenzen in Europa gebeurt. Naast de hard skills zijn wij met name op zoek naar de soft skills die onze leden verder helpen.

Thuiswinkel.org is al vijf jaar een erkend leerbedrijf, conform artikel 1.5.3, lid 2 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Wij hebben al meerdere stages succesvol kunnen verzorgen en zijn ieder semester opzoek naar leergierige studenten die hun steentje bij willen dragen.

Wie zijn wij? 

In het filmpje hieronder krijg je een goed beeld van de medewerkers bij Thuiswinkel.org. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.