Thuiswinkel.org verwelkomt nieuwe voorzitter Paul Nijhof

Categorie
Gepubliceerd op: 29 januari 2021
Bijgewerkt op: 29 januari 2021
Geschreven door
Interview Koffie Bij Laptop 800X400

Paul Nijhof is benoemd als nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van (web)winkeliers in Nederland. Hij volgt daarmee Ed Nijpels op die dezelfde functie bekleedde sinds 2008.

Nijhof (1965) is bestuurder, investeerder en als ondernemer reeds jarenlang actief binnen de (online) retail. Hij was onder andere Chairman en CEO van 3Si Commerce (Frankrijk), CEO en mede-eigenaar van RFS Holland Holding/Wehkamp en is momenteel strategisch adviseur van Creatrade GmbH (Duitsland). Daarnaast is hij commissaris bij Delta Lloyd en ReintenInfra BV. Eerder was Nijhof Managing Director van de consumentendivisie van Nuon.

De Algemene Ledenvergadering bekrachtigde unaniem de voordacht van Nijhof door het bestuur van Thuiswinkel.org. Hij is daarmee de vierde voorzitter van Thuiswinkel.org sinds de oprichting in 2000. De dagelijkse leiding van het kantoor in Ede is in handen van directeur Wijnand Jongen.

Nijhof is Entrepreneur of the Year (Ernst & Young, 2012) en was tussen 2006 en 2012 bestuurder van Thuiswinkel.org, waarvan vier jaar als vice-voorzitter. Voor diverse verdiensten werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (2013).

Deel dit nieuwsartikel