SprayPay: "Wij maken betalen makkelijk"

Categorie
Gepubliceerd op: 19 juni 2018
Bijgewerkt op: 18 februari 2021
Geschreven door
Geld En Rekenmachine 800 X 400

Hoeveel betaalmethoden biedt jouw webshop aan? Waarschijnlijk allemaal opties waarbij de klant direct of binnen zestig dagen moet betalen. SprayPay biedt echter gespreid betalen aan, een nieuwe optie die veel producten voor een grotere consumentengroep bereikbaar maakt. SprayPay heeft een technologie ontwikkeld waarbij het fiatteringsproces binnen enkele minuten plaatsvindt. "Wij maken betalen makkelijk" is dan ook het motto van SprayPay, dat zich onlangs heeft aangesloten als business partner van Thuiswinkel.org.

Wie is SprayPay?

“Vanaf nu kan de consument met behulp van SprayPay online bestellingen gespreid betalen. In plaats van de totale aankoopsom direct volledig te betalen heeft de consument nu de keuze om de aankoop in termijnen van twaalf maanden te betalen. De webwinkel krijgt daarbij direct door of een aanvraag is goedgekeurd. In het aanvraagproces vindt er een controle plaats of de consument voldoende financiële ruimte heeft en daarnaast toetsen wij de consument bij het BKR. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat consumenten altijd op een verantwoordelijke manier gebruikmaken van onze dienst.”

Waarom zijn jullie business partner geworden van Thuiswinkel.org?

“SprayPay heeft een vergunning van de AFM gekregen en is daarmee een officiële kredietverlenende instelling. Wij bieden natuurlijk een nieuwe betaalmethode en willen daarom onder andere via Thuiswinkel.org het vertrouwen van haar leden en de consument winnen. De consument en de webshophouder moeten erop kunnen vertrouwen dat als er een overeenkomst wordt gesloten het allemaal keurig volgens de Nederlandse wet- en regelgeving verloopt. Het doel van Thuiswinkel.org spreekt ons dan ook enorm aan: Werken aan een sterke en gezonde e-commercebranche.”

Welke belangrijke online ontwikkelingen zien jullie?

De omzet van e-commerce in Nederland blijft voorlopig wel stijgen. Mensen kopen steeds meer online en die trend zet nog wel even door. Daarnaast wil de consument vandaag de dag steeds meer worden ‘ontzorgd’. Ook als het gaat om de wijze van betalen. Wij springen in op deze behoefte en bieden daarom een betaalmethode aan waardoor betalen nog gemakkelijker wordt gemaakt.

Welke 3 tips (adviezen) hebben jullie voor onze leden?

  • Maak optimaal gebruik van je winkelwagentje door verschillende betaalmethoden aan te bieden. Geef de consument een ruime keuze, want dit werkt conversieverhogend.
  • Informeer de consument al op de productpagina over de betalingsmogelijkheden. Je zult zien dat de omzet hierdoor zal stijgen.
  • Onderscheid jezelf van concurrenten. Een webshop is nooit af. Blijf dus doorontwikkelen en zorg dat jouw webshop steeds gebruiksvriendelijker wordt. Kortom, wees innovatief en houd de nieuwste ontwikkelingen in de gaten.

Wat is op dit moment jullie grootste uitdaging? En hoe pakken jullie deze uitdaging aan?

Service, service, service, dat is waar SprayPay voor staat. Onze grootste uitdaging is om ondanks de enorme groei die wij nu meemaken ons service- en dienstenpakket steeds beter en klantvriendelijker te maken.

Waar zijn jullie het meest trots op? 

SprayPay is in korte tijd een samenwerking aangegaan met een aantal gerenommeerde webshops. Dit was mogelijk omdat wij erg eenvoudig een webshop kunnen aansluiten via onze plug-ins. Daarnaast zijn wij heel trots op het partnerschap met payment service provider pay.nl. Alle webshops die met hen samenwerken kunnen direct van onze betaalmethode gebruikmaken.

Deel dit nieuwsartikel