Shopping Today gaat door als fysiek event

Categorie
Gepubliceerd op: 22 september 2021
Bijgewerkt op: 13 oktober 2021
Geschreven door
Shopping Today 800X400 4

Eindelijk kunnen we met zekerheid zeggen: Shopping Today gaat op 14 oktober door als fysiek event. We kunnen niet wachten om alle e-commerceprofessionals weer fysiek bij elkaar te brengen in DeFabrique in Utrecht.

Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org: “We kunnen niet wachten om alle e-commerceprofessionals weer fysiek samen te brengen, waarin we naast een fantastisch programma met inspirerende sprekers, ook weer als vanouds met elkaar kunnen netwerken. We kijken ernaar uit om jou 14 oktober fysiek te ontvangen.”

Het programma van Shopping Today bestaat uit vijf parallelrondes. Je stelt je eigen programma samen door te kiezen uit ruim 40 verschillende praktische cases en kennissessies. Laat je inspireren door de keynotesprekers op het hoofdpodium in volgorde van het programma: Sadik Cevik - General Manager Benelux van Gorillas, het panel ‘De krachten die de toekomst van retail gaan vormen’, Jeanine Holscher - CEO van Blokker en Arjen de Mik - head of e-commerce van TUI Nederland.

22 kennissessies ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow, onderdeel van Thuiswinkel.org, is dé community die voor, door en met de markt diverse e-commercevraagstukken onderzoekt. 22 expertgroepen bieden daarmee handvatten aan de e-commercemarkt om futureproof te zijn, te blijven of te worden. Deze onderzoeksresultaten worden gebundeld in een bluepaper en gepresenteerd tijdens Shopping Today.

Shopping in 2030

ShoppingTomorrow heeft dit jaar een bijzondere expertgroep in het leven geroepen: ‘Shopping in 2030’. Deze visionaire groep, met Thuiswinkel.org, Magnus en Bluebird Day als voorzitters, heeft met behulp van scenarioplanning een antwoord geformuleerd op de onderzoeksvraag: "Hoe shopt de consument in 2030?".

Panel

Vanuit de expertgroep ‘Shopping in 2030’, bestaande uit gezaghebbende visionairs, strategen, beslissers en ondernemers, is speciaal voor Shopping Today een panel gevormd: ‘De krachten die de toekomst van retail gaan vormen’.

De panelleden gaan met elkaar in gesprek over de belangrijkste trends en ontwikkelingen die je als retailorganisatie op de radar moet hebben. Hoe denken zij dat retailen in Nederland en de overheid hierop moeten acteren? Wat zijn de grote krachten die de retail de komende 10 jaar gaan vormen? Het panel staat van 10.30 - 11.00 uur op het hoofdpodium.

Tickets

Til je e-commerceskills in één dag naar een hoger niveau, want Shopping Today bereidt jou voor op de digitale toekomst.

Bestel snel jouw ticket(s) via www.shoppingtoday.nl/tickets

Wees er snel bij, in verband met een beperkte beschikbaarheid.

Richtlijnen RIVM

We zijn enorm blij dat we Shopping Today 2021 kunnen organiseren, dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en in nauwe samenwerking met DeFabrique. Er geldt een testen voor toegang beleid. Lees de COVID-19 maatregelen die gelden op Shopping Today.

Deel dit nieuwsartikel