Even voorstellen: Thuiswinkel Zakelijk-lid Financial Lease ZZP

Categorie
Gepubliceerd op: 22 december 2020
Bijgewerkt op: 25 maart 2021
Geschreven door
Auto's 800 X 400

Of je nu ZZP'er bent of een BV beheert; Financial Lease ZZP biedt zakelijke leasing voor elke ondernemer. Daarnaast zijn ze ook lid van Thuiswinkel Zakelijk. We maken kennis met Laurens Keijzer, de eigenaar van het bedrijf.

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Hallo, ik ben Laurens Keijzer. Eigenaar van FinancialLeaseZZP.nl, onderdeel van Auto Financier Nederland.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

In 2011 ben ik gestart met het bedrijf in de overtuiging dat het aanbieden van financial lease transparanter, veel duidelijker en voordeliger kon. Na mijn opleiding aan de IVA in Driebergen heb ik 3,5 jaar gewerkt bij een operationele lease maatschappij. Het aanbieden van operationele lease (verhuren van een voertuig voor enkele jaren) paste niet helemaal bij mij. Ik vond dat vooral de kleine ondernemer er veel te duur uit was met deze vorm van leasen. Voor ondernemers met één, twee of drie auto's is financial lease veel beter. 

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

Wij onderscheiden ons op basis van prijs en een stuk eerlijk advies. Wij zijn vooral trots bij heel tevreden klanten. Klanten die naar een aantal jaar weer bij je terug komen zien wij als beloning van het werk dat wij geleverd hebben. Daarnaast zijn de marketingkosten van een bestaande klant veel lager dan die van een nieuwe klant, waardoor we lagere leasetarieven kunnen aanbieden.

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

Wij zien dat het binden van je klanten steeds belangrijker wordt. Door stappen te maken in je CRM kun je vrij eenvoudig je klanten wat extra's geven. Een simpel mailtje bij de verjaardag kan voor je volgende sale al heel veel opleveren. 

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

In Q1 van 2021 maken wij de overstap naar Hubspot. Dit wordt het CRM systeem waarmee wij stappen gaan zetten naar een nog efficiëntere manier van werken, waardoor wij nog meer tijd vrij maken voor goede adviesgesprekken met de klant. Ook hopen we met Hubspot juist stappen te maken om de klant in de loop van het contract meer aan ons te binden met leuke en relevante content. 

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

Juist vanwege onze ambitie in helderheid en transparantie. We willen het graag goed doen en dat willen we ook uitdragen naar onze klanten. 

Deel dit nieuwsartikel